Как да Wire А Lutron S2 -LF

The Lutron S2 - LF е променлива двойна фен /светлина контрол. Това дава възможност за управление на затъмняването на светлина и регулиране фен от едно и също място . Това е ключ за еднократна банда , което означава, че се вписва в нормални размери с един електрически кутии , съчетаващ какво ще бъде два отделни ключове в един 2.75 - от - 4.5 - инчов комбиниран превключвател двоен слайдер . Окабеляване преминаването е доста лесно, ако са изолирани Включете вентилатора крак от превключвателя за светлините крак. Нещата ще трябва
Комбинация отвертка
Безконтактно напрежение тестер
тел за отстраняване на бои
Жълти конектори телени
Vinyl изолирбанд MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

Изключете верига на вентилатора /светлина чрез идентифициране на правилната прекъсвач и среден пръст . Ако подменяте стар ключ , премахване на старата покривна плоча и да превключвате чрез подкрепа от монтажните винтове . Уверете се, че захранването е изключено чрез сондиране всички кабели в кутията , където ключа ще бъдат монтирани с напрежение тестер безконтактен .

2

Идентифицирайте жица, която ще контролира светлината , и жицата че контролира вентилатора в полето, където превключвателя ще бъде монтиран . На новите инсталации , трябва да има три жици ще прозорец на тавана : черни , бели и червени . Белият цвят е неутрален . В черно и червено контрол на светлината и вентилатора , или обратното . Ако подменяте стар ключ и не може да се идентифицира на проводниците , които водят към фен /светлина , са лицензиран електротехник идентифицират два независими проводниците превключвател на краката , които се свързват с ключа на вентилатора /светлина.

<Бразилски> 3

Идентифицирайте входящо електрозахранването жицата . Ако този проводник не се етикетират , след провеждане на изпитване . Уверете се, че всички черни и червени кабели в кутията нямат власт , и снадени краищата са покрити с телена конектор или парче изолирбанд . Изключете захранването към веригата отново. Тествайте всеки проводник поотделно с напрежение тестер . Изпитващият ще издава звуков сигнал и светва , когато е поставен в близост до гореща жица. Една жица трябва да се регистрирате като горещо. Това е входящо фуража. Включете захранването на веригата обратно на разстояние . Маркирайте проводник с парче бял изолирбанд с думата " гореща " изписана върху него .

4

Свържете неутрални проводници в кутията заедно с помощта на конектор проводник. Газа обратно краищата на всяка бяла жица 1/2 инча . Поставете краищата на проводниците под конектора на тел, и завъртете по часовниковата стрелка , докато не почувствате проводниците пресукване заедно.

5

Свържете зеления заземяването на S2 - LF до чиста мед или зелен заземяването в кутията с помощта на конектор тел .

6

Свържете черния проводник на S2 - LF към етикетирани горещ проводник с помощта на конектор тел .

7

свържете жълтия тел на Съвета относно контрола на жица контролиране на вентилатора.

8

Свържете червения проводник на Съвета относно контрола на жица контролиране на светлината .

9

Mount на системи за управление на кутия , използвайки 6-32 машинни винтове снабдени с контрола . Ако имате затруднения с монтиране на кабелите в кутията , особено ако подменяте стар ключ в една стара кутия , ще трябва да наемат електротехник, за да определите вашите възможности . Не се опитвайте да се тъпча на S2 - LF в кутия, която е прекалено малка или прекалено пълен с жици.

10

Изравнете контрола в наказателното поле. Уверете се, че тя е отвес и ниво и затегнете монтажните винтове . Флип прекъсвача контролиране на веригата обратно и тествате ключа . Ако вентилаторът и светлината са обърнати , изключете захранването към веригата и извадете новата ключа комбо . Връзките , които сте направили в стъпка 7 и 8, ще трябва да бъде обърната .

11

Инсталирайте wallplate . The wallplate е две парчета. Wallplate Задната свързва към комутатора с 6-32 машинни винтове предвидени . Wallplate финала щракне на място и не изисква винтове. Инсталирайте обратно wallplate и се уверете, че тя е наравно със стената . Инсталирайте финалната wallplate .

Как да се замени Пояса на GE Сушилня профил Работа

сушилни GE профил за изпълнение са изградени по подобие на други GE сушилни на газ , така че да могат да използват същите инструкции, за да замени на колана. Коланът отдава на барабана към двигателя ;

Περισσότερα >
Как да спечелим една Chess Таблица

Шах маси са популярни функции в домовете и градините на шахматни ентусиасти. Те могат също така да отпускат заеми богата естетичен дизайн на една стая. Докато някои шахматни маси разполагат с инкруста

Περισσότερα >