Белоу Mechanical Seal Монтаж

Ако сте собственик на предно зареждане перална машина, вие ще видите по-долу механично уплътнение , когато отворите вратата . Печатът е гуменото уплътнение , което се прикрепя към рамката на вратата . Печатът е склонен да се разкъсва , ако намушкан с останали в джобовете остри предмети , като например автомобилни ключове . Печатът е също така склонни към напукване , тъй като възрасти. Можете да си купите замяна печат от повечето центрове за ремонт уред . Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Отвори входната врата към вашата перална машина и отстранете винтовете , които придържат вратата към пантата на вратата. Поставете вратата встрани , докато не приключите с инсталирането на подмяна долу печат.

2

Клин плоска глава на отвертка между пломбата и устна на метал върху рамката на вратата . Плъзнете отвертката около рамката на вратата , докато не се намери пружината и държача вклинена между пломбата и устна рамката на вратата .


3

любопитствам пролетта навън от държача с отвертката и след това поставете пролетта отстъпка към страната , докато не инсталирате замяна долу печат.

4

издърпайте надолу върху уплътнението в горната част на рамката на вратата и го издърпайте ръба . Печатът ще излезе само досега. Когато усетите съпротивление , погледнете изложена рамката на вратата и намерете придържащите скоби .

5

Разхлабете придържащите скоби и след това издърпайте уплътнението далеч от ръба на касата на вратата , докато не намерите останалите клиповете. Разхлабете тези клипове и след това издърпайте уплътнението на разстояние от рамката на вратата .

6

Плъзнете печата подмяна над ръба на касата на вратата в дъното на отвора , докато не стигнем до първия набор от придържащите скоби . Натиснете уплътнението между придържащите скоби и след това затегнете клиповете с отвертката .

7

Плъзнете останалата част от печата върху ръба на касата на вратата и след това затегнете втория сет на придържащите скоби .

8

Клин пролетта обратно в държача монтира устна рамката на вратата .

9

Поставете отново вратата към пантата на вратата.

Как да се определи за битови отпадъци, че само Hums

Ако вашият сметоизвозването свети, но само прави бръмчащ звук , това означава , че имате заседналата маховик или заседналата рязане колело. Това обикновено се случва, когато чужд обект е бил изпуснат

Περισσότερα >
Как да се изгради PVC Pipe Таблица

PVC тръба не прави за най-атрактивната таблицата , но това е лесно да се събере , евтин и издръжлив. A PVC маса е чудесно за използване на открито , полезност, и временно ползване , докато търсят нови

Περισσότερα >