Как да се премахне калциеви отлагания в бойлер

калциеви отлагания и други седименти , в зависимост от твърдостта на водоснабдяването и други фактори , се утаява на топла вода и се събира в долната част на бойлер или електрически нагревателни елементи. Тези утайки могат да причинят електрически отдолу елемент нагревател да изгори , губя енергия в газови нагреватели , като действа като изолатор между горелката и резервоара и може да прегрее и да се съкрати ефективно живота на стоманени резервоари . Калциеви отлагания обикновено могат да бъдат отстранени от резервоар с източване и промиване на резервоара . Нещата ще трябва
градински маркуч или кофа
Дълга, тясна четка, навита тел или друг подходящ обект на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете източника на захранването към нагревателя . За електрически нагревател , това може да включва премахване на бушона или включване и изключване на веригата. За бойлер на газ захранва , изключете горелката.

2

Изключете клапан за студен източник на вода.


3

Отворете всички или няколко на кранчетата за топла вода в тела , прикрепени към нагревателя .

4

Прикрепете градински маркуч за източване лигавник в близост до дъното на резервоара или поставите кофа под отвода . Маркучът трябва да се простират до изтичане под нивото на лигавника за източване.

5

Отворете изпускателния вентил на бойлера . Изключи го и изпразване на кофата , както е необходимо . Върнете кофата и продължи източване на резервоара за вода нагревател , докато тя е празна .

6

Изчистете всякакви запушвания , ако водата отказва да се отцеди или се източване бавно , като внимателно сондиране утайките изградени около отцеди с един обект, който се побира през отвора за източване като тесен четка или парче навита жица.

7

Възстановяване на водния поток към резервоара . Нека го отмивайте през нагревателя , докато мръсната вода не показва промяна в цвета или следа от седименти .

8

Затворете изпускателния клапан на нагревателя вода.

9

Проверете, за да се уверите, че студената приток вода вентил е отворен и напълнете резервоара. Отворени за топла вода кранчетата волята произвеждат вода, когато бойлерът е пълен. Е.
10

Изключете топла вода на кранчетата . Възстановяване на власт на бойлера .

KitchenAid съдомиялни сапун не Даването

Вашият KitchenAid миялна машина разчита на откриването на сапунерка в точното време по време на цикъл на почистване , за да получите вашите ястия толкова чисто, колкото е възможно. Ако отворите вратат

Περισσότερα >
Как да спечелим Chest на пиратски

Ако вашето дете се радва преструвайки се на пират , можете да му помогне да направи гърдите пиратски . Тази съкровищница след това може да бъде запълнена с фалшиви златни монети, фалшиви бижута , или

Περισσότερα >