Как да се замени адмирал HMG 19143 Door Seal

The Admiral HMG 19143 е комбинация от хладилник и фризер , че често носи етикета на Монтгомъри отделения . С течение на времето , уплътнението на вратата на хладилника губи способността си да се запечата правилно , което хладилника неефективна в експлоатация . Ако няма нищо друго не е наред с хладилника , да отнеме няколко минути, за да замени уплътнението и да я направят оперативна отново. Подмяна на уплътнението на магнитен врата е прост процес . Нещата ще трябва
сапунена вода
Суха кърпа
Hex - главата гайка шофьор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

изключете хладилника , докато работят на устройството .

2

Отвори вратата , която изисква подмяна на уплътнението . Тъй като това е двоен хладилник - фризер единица , тя има две врати и две уплътнения на вратите .


3

Виж уплътнението на вратата . Повдигнете края на го. Под печат ще намерите шестнадесетичен - главата запазване винтове , притежаващи уплътнението на място.

4

Изваждайте всеки от винтове шестнадесетичен - главата , като се използва подходящ размер водача шестнадесетичен - главата гайка . Настройте винтовете настрани.

5

Издърпайте уплътнението на вратата от хладилника след премахване на шестнадесетичен главата запазване винтове.

6

Почистете около уплътнението на вратата със сапунена вода. Изплакнете и подсушете , преди да продължите .

7

Дръжте нов печат на вратата на място и поставете шестнадесетичен главата запазване винтове през всеки от отворите в уплътнението . Използване на пръстите си , да ги конци ръчно в вратата на хладилника , за да ги започна .

8

Вземете драйвера за гайка шестнадесетичен - главата и затегнете всеки от въведените задържащи винта , докато плътно . Не затягайте .

9

Пренареждане на уплътнението , така че е гладка. Затворете вратата, за да се тества неговата работа. Е.
10

Повторете този процес за втората врата . Включете хладилника обратно , когато сте готови.

Как да се определи Frozen Water Tank в Рамо до рамо Хладилник

Разпределителят на вода и лед машина вътре си рамо до рамо хладилник наливат вода от хладилна цистерна в долната част на отделението за прясна храна. Ако термостатът е настроен твърде ниско и хладилни

Περισσότερα >
Как да се стреля на Straight Staple

Прави скоби са от типа на скоби , използвани в щапелни пушки. Те се предлагат в различни дължини , включително 1/2-inch и 1/4-inch скоби . Можете да използвате телбод за различни проекти , включително

Περισσότερα >