CGS980SEMSS LP Инструкции за конвертиране

The CGS980SEMSS е газова печка модел , произведен от General Electric (GE ) . The CGS980SEMSS разполага с вградена фурна , четири стандартни горелки и една пета овална форма център горелка . Това GE печка може да се преобразува от газ пропан ( LP ) чрез промяна на посоката на конвертируемото регулатор зърното на отвора газ . The GE ръководство на потребителя се посочва, че само сертифициран техник или GE техник трябва да направи конвертирането , но в действителност ремонт могат да бъдат направени от собствениците, с малко опит в работата с линии за доставка на газ . Нещата ще трябва
брави Каналите
Half- инчов гаечен ключ на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Плъзнете печката газ от стената и се изключи линията на газа на стената , ако тя все още е свързан към устройството .

2

Използвайте ключалките на канала за отстраняване на линията на природен газ линия от главния регулатор на гърба на печката.

<Бразилски> 3

Извадете регулатора с ключалките на канала , го обърнете наоколо и го завийте обратно в печката , с маркировките LP , показващи .

4

Отворете вратата на фурната и вратата на фурната на бройлери . Извадете фурна пече горелката с ключалките на канала , флип го наоколо и да го инсталирате с ключалките на канала . Повторете процедурата за преобразуване на горелката във фурната бройлери .

5

Отстранете пет печка горелка решетки на ръка. Използвайте 1/2-inch ключ, за да превърне всеки от месинговите отвори за горелката , така че техните изводи са облицовани с настройката на LP .

6

Свържете линията за доставки LP до главния регулатор отвора относно обратно на печката. Включете клапана на доставки пропан и завъртете горелките котлон и фурна , за да тествате горелките . Плъзнете печката обратно на мястото си , след като горелките всички са били проверени.

Как да поправите на тропане в сушилня

Сушилни обикновено правят много шум , ако по-тежки предмети като обувки са поставени вътре в тях ; но в противен случай , те трябва да бъдат сравнително тиха при нормална експлоатация . A тропане шум

Περισσότερα >
Как да се бои от Antique Wood Dresser

Ако имате истински старинен скрин от някаква стойност , е най-добре да не го репаратура . Ремонт на всякакви насипни чекмеджета или фитинги и след това просто да скрина чиста и суха. Восък повърхностт

Περισσότερα >