Как да се замени един Light Socket в Кенмор Drop -In електрически фурни Range

Когато фурната светлина вече не работи, вие често се оставя да се готви на тъмно. Това може да бъде разочароващо, когато трябва да внимавате за вашата чиния до кафяво на върха , преди да я извадите от фурната. Можете да подмените крушката , но ако крушката не светне , шансовете са вашите нужди гнездо светлина крушка заместват. Когато сменяте контакта крушка в Кенмор дроп-ин електрическа фурна , уверете се, че можете да получите правилния гнездото за вашия модел , преди да пристъпите ремонта. Нещата ще трябва
Phillips или навреме отвертка
Фурна светлина гнездо на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Изключете прекъсвача вътре вашата основна клетка панел, който захранва вашата Кенмор Drop - в електрическа фурна . Опит да включите захранването на фурната , за да ви потвърдя, изключен правилния прекъсвача за вашия Кенмор фурна.

2

Пещта се отваря и нека вътрешната готино, ако е необходимо. Премахнете фурна стелажи телените от вътрешността на фурната.


3

Завъртете капака крушка стъклената светлина обратно на часовниковата стрелка за да я извадите от задната част на фурната. Завъртете изложени фурна крушката обратно на часовниковата стрелка , за да го премахнете от оригиналния светлина контакта.

4

Свалете двата малки винта , държащи контакта в стената на фурната Кенмор . Извадете цокъла от стената.

5

Разхлабете двата винта на гърба на фурната контакта Кенмор да изключите проводниците изпод винтовете. Поставете проводниците под двата винта на гърба на подмяна Кенмор гнездото на фурната и затегнете винтовете, за да се осигури проводниците към задната част на гнездото .

6

Натиснете светлина гнездото обратно в стената на фурната . Сменете винтовете ви изваждат от фурната контакта.

7

Сменете крушката фурна и стъкленото покритие на крушката . Заменете рафтовете телените във фурната и включете прекъсвача да доставя електроенергия на фурната.

Как да Vent на Плот газ в Island

Подходяща вентилация се изисква за газови котлони , без значение местоположението им . Горящи миризми на газ и за готвене могат да се натрупват в кухнята без обезвъздушаване . За тежки вентилационни н

Περισσότερα >
DIY Guitar Закачалка

Когато става въпрос за DIY проекти , като половината от забавлението е в състояние да изпълни задачата си по възможно най- благоприятни за околната среда и достъпен начин . Многократно използване на с

Περισσότερα >