Как да Отстраняване на газ барбекю Grill Това не свети след дъжд

A барбекю на газ, който не свети след дъжд може да има wet подпалвач , запушени горелки от вода и мазнини класирането им на пристанищата , или подаването на гориво може да има просто изтече през последната барбекюто . Газови скари са сравнително прости уреди с минимални механични части . Работа систематично , може да имате възможност да се изолират и да реши проблема и да се върнат към печене . Не са необходими специални инструменти. Нещата ще трябва
чиста и суха кърпа
Small пирон или ПИН
Grill покриване на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Развийте копчето на върха на газовия резервоар , ако използвате пропан, или завъртете дръжката на линия за природен газ , така че е успоредна на линията .

2

Повдигнете грил капака и след това натиснете и завъртете една от контрола на горелката копчета в положение за да се запалят. Ако не можете да чуете или мирис на газ , проверка на резервоара и да потвърдите, че имате гориво , или се свържете с помощната програма за природен газ, за ​​да се определи дали е налице прекъсване на услугата . Ако можете да откриете на газ , продължи отстраняване на проблеми .


3

Натиснете бутона подпалвач на скара , докато погледите на долната на уреда . Ако не можете да видите искра скок от върха на детонатора , монтирани под скарата , изключете контрол на горелката и продължи отстраняване на проблеми .

4

Избършете върха на детонатора и по кабел към гърба на контролния панел с чиста, суха кърпа . На някои решетки , системата за подпалвач може да включва батерия , монтирана под контролния панел , който съдържа 9 - волтова батерия . Отворете отделението , извадете батерията и унищожи всеки влага. Суха и сменете батерията.

5

Премахнете скарата за готвене и скали от лава или керамични брикети отдолу и повдигнете вратата непосредствено над горелката.

6

изпълзяват на върха на нокътя или щифт във всяка дупка около обиколката на горелката изчиства препятствия.

7

Blotting изсъхне горелката с хартиени кърпи премахва влагата.

8

Сменете решетки и лава скали или брикети .

9

възпламени скара нормално. Ако уредът все още не свети , дъждът може да са късо система подпалвач . Резервни възпламенители за различни модели на грил са на разположение в хардуера магазини или от производителя .

DIY Кенмор Фурна Round Ignitor Замяна

Кенмор газови печки са с две горелки, разположени в горната и долната част на фурната . Всяка горелка има своя собствена Ignitor , която произвежда няколко искри , които да възпламенят газа , произвед

Περισσότερα >
Как да се присъедините Две парчета от меламин

Вие сте готови рязане на меламинови плоскости за етажерка за книги , и бихте искали да се присъединят към дъските заедно , без да разкрива грозни винтове и крепежни елементи. Можете да се включите две

Περισσότερα >