Как да премахнете духалото На Кенмор НЕ2 Plus Washer

The Kenmore НЕ2 Плюс е перална машина с висока ефективност , предназначени за жилищно или търговско предназначение . Мяхът на Кенмор НЕ2 Plus автоматична перална машина създават добро уплътнение между ваната за миене и вратата да се предотврати вода от изтичане . Ако духалото стават скъсани или иначе са повредени или дефектни , те трябва да бъдат отстранени и да се замени с нова част, за да се запази пералнята работи правилно . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
игла нос клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел на миене . Изключете водни кранове на свързани към входните миене на маркучите на MarketBook.bg 2

Отстранете трите винта в задната част на горния капак. Издърпайте капака към задната и се отлепва .


3

Изключете конектора на кабела , което води до контролния пулт .

4

Откачете клиповете на правото и оставяли края на контролната конзола . в
5

Издърпайте ваничката за перилен препарат до толкова, колкото може да влезе. Натиснете раздела освобождаване в гърба на дозатора . Повдигнете отделението за навън.

6

Отстранете винта вътре в отделението за перилен препарат .

7

Издърпайте горната част на контролната конзола с нетърпение да го освободи от кабинета. Да се ​​отмени контролната конзола .

8

Свалете двата винта по протежение на долната част на крака панел. Издърпайте палеца панел надолу и далеч от шайбата на Кенмор НЕ2 Plus , за да го премахнете.

9

Отворете вратата на пералната машина. Хванете пролетта на напрежение около предната част на духалото с игла нос клещи. Издърпайте пролетта и проводник на разстояние от духалото .

10

Издърпайте духалото на разстояние от ръба на предния панел. Натиснете духалото във вътрешността на шкафа , така че те вече не покрива ръба на предния панел.

11

Свалете двата винта, в непосредствена близост до блока на превключвател врата. Издърпайте ключа възела на врата направо да изложи на електрическите съединители. Изключете превключвателя врата конекторите от орбитите си .

12

Свалете двата винта в горната част на предния панел. Отстранете двата винта в долната част на предния панел . Повдигнете предния панел на разстояние от корпуса на устройството за миене .

13

Разхлабете винта на духалото подпорни скоба . Издърпайте духалото край на ваната през предната част на корпуса.

Как да почистите филтъра за Menumaster Commercial Микровълнова

Commercial клас микровълни , произведени от Menumaster са оборудвани с филтър за входящия въздух . Menumaster препоръчва почистване на филтъра най-малко веднъж седмично, за да се избегне прегряване и

Περισσότερα >
Как да спечелим от тръстика стол Седалки

Ако имате един стол със счупена седалка , може да откриете голямо удовлетворение в пускането на нова седалка на стола и направи използваема отново . Има няколко различни видове тръстика и методи на бо

Περισσότερα >