Как да се върнете на Whirlpool Сушилня Врата към откриването Left

Whirlpool предлага широка гама от автоматични сушилни, и в двете електрически и газови модели. Вратата на кабинета на сушилня обикновено е инсталиран в завода да се отвори към дясната страна. В зависимост от мястото, на което е инсталирана сушилнята , тя може да бъде по-удобно да се отвори вратата на ляво. Можете да премахнете и модифициране на вратата , за да се промени по какъв начин тя се отваря . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Отворете вратата на сушилнята . Отстранете винтовете , свързващи вратата панти за сушилня шкафа .

2

Повдигнете вратата на разстояние от кабинета. Задайте вратата надолу с вътрешността нагоре. Премахване на пантите от вратата .


3

Отстранете пластмасовите тапи отстрани на вратата противоположния на пантите .

4

Поставете пластмасови запушвания в на винт дупки, където са били разположени пантите .

5

Поставете пантите на противоположната страна на вратата .

6

Хванете стачката на вратата на кабинет сешоар рамката на вратата с клещи игла носа. Издърпайте стачката далеч от сушилнята , за да го премахнете.

7

Извадете козметична винта противоположния стачката на вратата. Поставете винта , където стачката на вратата преди това е пребивавал .

8

Позиционирайте стачката на врата в противоположния край на рамката на вратата . Натиснете стачката в дупката , докато щракне на място .

9

позицията на вратата на шкафа . Инсталирайте винтовете на пантите да осигури вратата на сушилнята към сушилнята Whirlpool .

My GE Микровълнова не загрява Храни

GE произвежда потребителски и търговски уреди, включително за микровълнови фурни. Тези фурни бързо и ефективно готвят храната си , и те обикновено работят без никакви проблеми. Ако микровълновата не с

Περισσότερα >
Как да спечелим Piano Bench Covers

Създаване капак плат за вас пиано пейка , за да изглежда чисто нов или обхваща използва резервната скамейка , за да го освежите . Потърсете евтини пейки пиано в бълха пазари , продажби ярда и втора ръ

Περισσότερα >