Инструкции за подмяна на KitchenAid Superba Door Glass

врата Стъклото на KitchenAid Superba ви позволява да видите във вашия фурна като вашите готвачи хранене. Въпреки това, когато интериорно стъкло се замърси от вътрешната или чупи , става почти невъзможно да се види през него. Прозорецът на вратата на фурната се състои от три слоя: външния стъклен панел , на интериорно стъкло панел и стъклото на седи между двете. За да смените стъклото изисква премахването на вратата от фурната и го лъжеха . Нещата ще трябва
Филипс глава на отвертка
Flat - главата отвертка в
Покажи повече инструкции

1

Изключете фурната KitchenAid Superba от стената , ако това е част от слайд - в обхват. Изключете фурната прекъсвача в главния прекъсвач панел на Вашия дом , ако фурната е част от единица стена или част от дроп-ин кухня диапазон.

2

Отворете вратата на фурната , за да получите достъп до пантите ключалките разположени в горната част на пантите , където те се прикрепят към тялото на KitchenAid фурната. Поставете плоска глава на отвертка между горната част на пантата и на фурна кабинета. Обръщане на заключването на панта напред към вратата на фурната . Някои KitchenAid пантите брави покриват изложени пантата и не се свързват с тялото на фурната. Използвайте палеца и показалеца си , за да дръпнем пантата заключа и далеч от вратата на фурната .


3

Повдигнете на вратата на фурната , сякаш за да го затвори . Когато вратата е в рамките на 10 сантиметра от тялото на фурната , повдигнете вратата нагоре и изключване на пантите . Преместете вратата на фурната да се надежден работна повърхност . Поставете вратата върху работната повърхност с вътрешната страна на вратата на фурната нагоре.

4

Премахнете винтовете на дръжката на вратата , разположени в горната част на вратата на фурната . Тези винтове могат да се намират по протежение на горния ръб на вратата на фурната или по протежение на задната част на врата.

5

Отстранете винтовете по долния ръб на вратата на фурната , за да изключите рамката на външната врата и екстериора стъкло. Повдигнете вътрешната врата от външната врата .

6

Отстранете винтовете , държащи пантите на вратата на фурната на KitchenAid Superba . Вашият KitchenAid врата може да има един или два винта провеждане на пантата на вратата в зависимост от възрастта на вашата печка . Отстранете от пантите на вратата на фурната .

7

Завъртете вратата да получите достъп до винтовете , които притежават стъклена рамка фиксатор панел, за да си на вратата на фурната . Премахнете всички винтове около стъклото. Повдигнете фиксатора панел от вратата , за да откриете вътре в стъклото и рамката на стъклото .

8

Повдигнете рамката от стъкло на вратата на фурната . Повдигнете оригиналната стъкло от отвора на вътрешната врата панел . Поставете подмяна стъклото в отвора на вътрешния панел на врата , и остави чашата рамката в горната част на подмяна стъклото.

9

Преинсталиране стъклена рамка фиксатор панела върху вратата на фурната . Не затягайте винтовете , когато поставяте рамката на стъклото васал на вратата на фурната , тъй като това действие може да предизвика ново стъкло панел, за да се справи .

10

Завъртете вратата на фурната и го поставете върху пантите на вратата . Фиксирайте пантите с винтовете , които сте свалили преди това .

11

Поставете вътрешната врата на фурната във външната врата на фурната . Заменете долните винтове и дръжки на вратите винтовете .

12

Монтирайте вратата на фурната в тялото на фурната. Затворете щифтовете за осигуряване на вратата на фурната. Свържете електричеството да си KitchenAid Superba фурна.

Какви са ползите от R- 410A Климатик

? Бъдеш на закрито, когато е горещо или влажно обикновено е неприятно и неудобно. За щастие , ние имаме климатици , които използват компоненти като изпарител бобини , компресори и кондензатори , за да

Περισσότερα >
Как да се изгради един Backyard комплект за игра

Дайте дете дара на една домашна задния двор комплект за игра , за да създадете семейни спомени, които вероятно ще надмине всяко видео или компютърна игра. Планирайте по-голям , по-здрави комплект за и

Περισσότερα >