Как да премахнете на вентилатора От Maytag MDE9700AYW

The Maytag MDE9700AYW е с предно зареждане 27 - инчов автоматична сушилня предназначена за домашна употреба. Вентилаторът избутва топъл въздух в сушилня барабана по време на процеса на сушилна . Ако духалката е неизправна или се скъса , сушилнята няма да бъде в състояние да се нагрее дрехи ефективно по време на сухия цикъл. Извадете дефектен вентилатора и да го замени с нова част, за да се възстанови вашата Maytag сушилня в работно състояние . Нещата ще трябва
Socket гаечен ключ
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел , преди да работите върху сушилнята Maytag .
<Бразилски> 2

Свалете двата винта на гърба на горния панел. Издърпайте горния панел към задната част на сушилнята , повдигнете го нагоре и го извадете .


3

извадете черни и бели електрически проводници , водещи от контролния пулт .

4

Свалете четирите винта, разположени на върха на контролния пулт .

5

Издърпайте контролната конзола надолу и далеч от сушилнята , за да го премахнете.

6

Свалете четирите винта , свързващи предния панел за сушилня кабинета Maytag . Изключете електрооборудването , водеща от предния панел.

7

Повдигнете предния панел и на разстояние от сушилнята. Поставете панела настрана.

8

Плъзнете колана изключване на паразитната ролка под барабана. Повдигнете барабана от сешоар кабинет .

9

Свалете двата винта , свързващи корпуса на вентилатора в панела по прием на вентилатор . Вдигнете панела прием вентилатор .

10

Премахване единната винта в долната част на корпуса на вентилатора . Отстранете винтовете , свързващи скоба на мотора до основата на сушилнята. Е.
11

Изключете кабелните водещ към двигателя. Отстранете болта свързване на вентилатора колело към вала на двигателя. Повдигнете вентилатор колело от вала .

12

Отстранете трите винта , свързващи корпуса на вентилатора със сглобяването на двигателя.

13

Откачете скоби за задържане на мотора . Повдигнете корпуса на вентилатора от сешоар кабинет Maytag .

Как да се определи Whirlpool Ice Maker Door Wheel

A Whirlpool лед машина с дозатор , чрез най-врати използва гумени колела , или клапа , за да покрие отвора и държи студен въздух от бягство . В тази част се затваря отвора за дозатор , когато не е в у

Περισσότερα >
Как да се изгради един Срок Без Скоби

Стелажи винаги са безкрайно полезни , но не еднакво атрактивни . Самият шелф може да изглежда добре, но най- големи скоби , използвани за да ги държи по стените могат да бъдат грозни . Изграждане на р

Περισσότερα >