Как да отстранявате Frigidaire Хладилник Вода Valve

клапан вода вътре в задната долна част на хладилника Frigidaire регулира потока на вода, за да мейкъра лед и до вода опаковка на някои модели . Сензори в Frigidaire изпращат сигнали към соленоида на клапана , когато е необходима вода. Вентилът се отваря или затваря след това в отговор на електрически импулс от лед мейкър или диспенсера за вода. Ако водата не тече на лед мейкър или разпределителя , опитайте се за отстраняване на неизправности на вентила. Нещата ще трябва
Nut шофьор
Хартиени кърпи
Регулируем гаечен ключ
Multi - тестер

Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел отзад на Frigidaire , където тя се свързва към стената.

2

Издърпайте хладилника напред да погледнем зад уреда на пода за признаци на пропускане, че да може да показва слаба връзка или дефектна клапа.
<Бразилски>
3

Поставете водача на гайката спрямо всеки един от болтовете на капака, и да ги превърне обратно на часовниковата стрелка , за да ги премахнете. Издърпайте панела и го преместете по линията далеч от Frigidaire .

4

Подсушава вентила със сгънати хартиени кърпи , за да проверите за малки течове. Ако вентилът е мокра , продължи отстраняване на проблеми .

5

Затегнете ротационното съединителя на края на линията, където се свързва с приема на вентил, с помощта на гаечен ключ . Подсушете клапан с хартиени салфетки, за да се определи дали течът е фиксиран. Ако клапанът продължава да излиза , вътрешен печат могат да бъдат разбити и уредът трябва да се смени . Продължи отстраняване на проблеми .

6

Плъзнете разстояние на два проводника , прикрепени към горната част на вентила , дърпане на конектора в края на всеки проводник .

7

Dial мулти - тестер , за да проверите ома. Поставете две тестери на края на мулти - тестер на двете пластини в горната част на вентила. A четене от 200 до 500 е нормално. A нула четене показва клапанния блок е дефектен. Купете си нова част от Frigidaire или магазин за ремонт уред .

Fridgidaire FRT18 Freezer Не Охлаждане

Frigidaire фризери с охлаждаща система , изработена от хладилен агент , че цикъла топлина от отделението на фризера , водене надолу температурата в определени граници . След охлаждане цикъл , а размра

Περισσότερα >
Направи си сам легло планове

Приветствайки ново бебе е специално събитие . Какъв по-добър начин да почетем повод , отколкото чрез изграждане на яслите на ръка и от сърце ? Ако не можете да намерите планове за яслите си представят

Περισσότερα >