Как да се промени на задни барабанни печат на Whirlpool Сушилня

A сигурен знак, че трябва да смените задния барабан печата във вашата Whirlpool сушилня е, когато дрехите ви излизат на сушилнята със сълзи , че не са били там преди . Вашият Whirlpool сешоар изисква периодична поддръжка, за да продължи да функционира правилно. Задни барабанни печат е една част от сушилнята трябва да се инспектира , особено в по-старите машини. A износени задни барабанни уплътнение позволява дрехите да се закачат между барабана и задната преграда. На ръба на барабана реже дрехите си , както тя се върти . A нов печат ви помага да се избегнат скъпоструващите щети на любимите си дрехи. Нещата ще трябва
Филипс отвертка
2 - инчов шпакла
Digital камера
Fine шкурка
Liquid отстраняване лепило
Хартиени кърпи
Замяна барабан уплътнение
Висока топлина лепило MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изключете захранването от вашия Whirlpool сешоар . Издърпайте сушилнята напред около 6 инча.

2

Отворете вратата филтър за мъх намира на върха на сушилня кабинет . Издърпайте филтър кошница за мъх от сушилнята да изложи двата винта вътре в отвора на филтъра.


3

Свалете двата винта от откриването филтърът за мъх . Поставете 2 - инчов шпакла в шевовете по протежение на предната част на корпуса на всеки ъгъл . Издърпайте нагоре по дръжката на ножа, за да се освободи от горния панел сешоар кабинет .

4

Повдигнете горната част на сушилнята Whirlpool напусна кабинета. Завъртете горната обратно далеч от кабинета, и се облегнете на върха на стената зад сушилнята.

5

Отстранете винтовете от топ предните ъгли на Whirlpool кабинета , за да освободите предния панел от сушилнята. Издърпайте ремъците тел, която свързва преминаването на сушилнята врата към останалата част на сушилнята един от друг, след което задайте предния панел настрани. Това е най-честият начин за отваряне на кутията на Whirlpool сушилнята . Обърнете внимание на връзката в раздела Ресурси за допълнителни Whirlpool сешоар инструкции отваряне.

6

Погледни вътре в сушилнята и под дясната страна на барабана , за да открие най- паразитната ролка държи напрежението върху барабана на сушилната машина . Вземете една цифрова снимка , показваща пътя теми барабана пояс около макарата , така че да имате за справка, когато преинсталиране на колана.

7

Push паразитната ролка далеч от барабана на сушилната машина за да се освободи напрежението на колана . Издърпайте колана от паразитната ролка , след това от мотор ролка разположен от дясната страна на паразитната ролка .

8

Хвани сушилнята барабана колан в горната част на барабана с една ръка. Хванете барабана с другата ръка . Издърпайте барабана направо от сешоар кабинет .

9

Издърпайте стария задната печата от барабана на сушилната машина . Печатът вероятно няма да влезе в едно парче , и да оставя бита и парчета по протежение на ръба на барабана . Използвайте фина шкурка , за да премахнете всички остатъци от тюлени , след това избършете ръба на барабана чист с течност за отстраняване на лепило. Избършете барабана да изсъхне с хартиени кърпи.

10

Позиционирайте задни барабанни печата , където на ръба с шиенето е изправена пред предната част на барабана. Нанесете тънък ръб на висока температура лепило към задната част на барабана по екстериора ръба.

11

Натиснете барабан уплътнението на подмяна задния към лепилото . Има малък ръб на долната страна на уплътнението , която седи към външния край на барабана и помага да се инсталира равномерно уплътнението на задната част на барабана. Позволете на висока температура лепилото да изсъхне за около два часа. Е.
12

Инсталирайте барабана и колан в сушилня кабинет . Прекарайте предпазния колан около паразитната ролка и мотор ролка . Завъртете барабана да се уеднаквят колана.

13

Поставете шпакла между задния печата и на задната стена на сушилнята. Завъртете барабана с ножа замазка , за да се осигури ново уплътнение не е хванат под ръба на барабана и на задната стена на сушилнята.

14

Сглобете сушилнята чрез обръщане на демонтаж стъпки. Включете отново захранващия кабел към вашия Whirlpool сешоар .

My Кенмор Electric Range Фурна е прегряване

фурна настройка The Kenmore електрически диапазон е конфигуриран по подразбиране до съответното ниво за печене и печене , и може да прегрее , ако температурата е прекалено висока или оставя за дълъг п

Περισσότερα >
Как да направим кръгла спалня Crowns

Легло коронки са един лесен начин да добавите драматичен щрих към спалня декор. Вместо да драперия балдахин над bedposts , корона легло действа като централно място , от което се простира на балдахина

Περισσότερα >