Как да замени Infinite Превключи на Jennair Плот

Jenn - Air котлони са оборудвани с контролни бутони за да настроите нивото на топлина за всяка горелка . Всеки регулатор работи с безкрайна превключвател, който е просто ключ, който позволява инкрементални корекции в целия спектър на въртене копче . Това се различава от ключове, които имат три различни настройки , например - високи , средни и ниски. Ако превключвател износва на плочата за готвене , трябва да бъде подменен преди горелката да работи. Нещата ще трябва
Бесният зададете
Комплект отвертки
Metal прът MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изгасете всички контроли на Jenn - Air и изчакайте за да се охлади . Изключете захранващия кабел на плочата е от контакта на стената . Ако работите на модел на газ , затворете газовия клапан вътре в шкафа или острова под Jenn - Air .

2

Издърпайте копчето директно от вала на ключа да бъде заменен. <Бразилски>

3

Разхлабете и отстранете гайка на резба база от превключвател шахта , с помощта на гаечен ключ .

4

извадете винтовете под предната на Jenn - Air е ръб , където уреда е прикрепен към плота . Плаката се изважда васал при винтовете.

5

Носете работни ръкавици , докато натискате нагоре от дъното на Jenn - Air , за да се повиши леко плочата за готвене . Хвани вдигна предния ръб и наклони нагоре под ъгъл. Подпри до плочата за готвене с металната пръчка.

6

Извадете ключа от под плочата за готвене чрез издърпване на част от неговото нежно монтажна скоба .

7

изхлузи на две проводници , свързани с плоски лопатки по ключа . Отбележете , където проводниците се свързват .

8

Плъзнете вала за новия ключа в отвора от долната страна на Jenn - Air . Застане на позиция в монтажната скоба под плочата за готвене .

9

Натиснете два проводника върху плоски клеми за новия комутатор . Всяка жица има плъзгащ се клип, който да я държи на терминал.

10

Извадете металния прът и да понижи плочата нежно към плота .

11

Сменете придържащата плоча върху долната страна на Jenn - Air и го закрепете с винтовете отстранени в стъпка 4 .

12

Завъртете гайката върху нишките на новия ключ вала и затегнете с гаечен ключ . <Бразилски>
13

Изравнете D- образния отвор на гърба на контролното копче с вала и натискате копчето , докато тя е с капацитет на вала .

14

Plug в силата кабел и отвори газовия вентил под countrtop или остров , ако сте ремонт на газ модел .

Проблеми с централен климатик в дома Не Blowing

A кошмар започва с климатик (AC ) проблем по време на непоносимата жега на лятото . Докато някои проблеми , свързани с AC нула циркулация на въздуха изискват телефонно обаждане до един техник за ремон

Περισσότερα >
Как да създадете един плот С Clear Акрил Over Shells

Ако имаш един стар надраскан плот или просто искате да се обнови твоя, можете да го направите с подходящи инструменти . Един от най- иновации начини да се скрие драскотини или стар плота е да го украс

Περισσότερα >