Как да се замени на Front Door печат на Samsung Washer

Samsung перални машини се предлагат в широка гама модели , всеки от които с различен набор от функции и наличните опции цикъл на пране. Уплътнението на входната врата на всеки модел не позволява на водата да изтича от шайбата , когато тя се изпълнява . Ако уплътнението на вратата се повреди, пералнята не може да функционира правилно. Извадете дефектен печат врата и да го замени с нова част, за да пазят Вашия Samsung предно натоварване перална машина работи правилно . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Flat - острие отвертка

Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел от електрическия контакт . Изключете водни кранове на свързани към устройството .

2

Свалете двата винта в задната част на горния панел. Плъзнете горния панел към гърба и , за да го изключите . Поставям настрана горния панел.


3

Издърпайте чекмеджето за перилен препарат навън. Натиснете раздела освобождаване на гърба на чекмеджето. Извадете чекмеджето от неговото отделение .

4

Отстранете винта до отделението за перилен препарат . Свалете четирите винта, разположени на върха на контролния пулт .

5

Издърпайте контролната конзола надолу и далеч от Samsung шайбата , за да го изключите . Изключете електрическия конектор , водеща от конзолата. Поставям настрана конзолата.

6

Отворете вратата на миене . Лосто уплътнение фиксатора на вратата стяга изключване отпред на печата от дъното с отвертка с плосък връх .

7

Свалете четирите винта, които държат предния панел на устройството за миене на кабинета . Изключете електрическия конектор ключ вратата от своята сбруя .

8

Затворете вратата на устройството за миене . Повдигнете предния панел и го оставете настрана.

9

Разхлабете винта на върха на уплътнение скоба вътрешна врата . Издърпайте скобата на разстояние от печат. Повдигнете вратата запечата навън.

10

Разположете новия печат врата вътре в шайбата . Изравнете двата индекса закачалките на новата пломба врата с винтовете до шайбата запълни тръбата .

11

Обратните стъпките за разглобяване да постави Samsung шайбата обратно заедно.

<Бразилски>

Може ли самонарезни Valve да се използва с миялна машина

? Съдомиялни машини са за удобство на уреда , не толкова важно, колкото хладилник или печка , но полезен в това спестява време и труд. Съдомиялни машини са натоварени с функции като няколко цикъла на

Περισσότερα >
Как да направим стелажи книга с въже

При закупуване на лавиците ви са ограничени до размера на производителя и на разходите. Когато направите своя собствена библиотечка от въжета , можете да решите колко голяма искате да бъде и къде иска

Περισσότερα >