Как да се замени с Smooth Stovetop Coil

Гладки stovetops използват лъчиста топлина , отразена от електрически бобини , включени в под повърхността . Гладката повърхност е популярна за външния му вид , както и относителната лекота на почистване на разливи . Когато отоплителна намотка изгаря , купуват подмяна от производителя или от магазин за ремонт уред . Много магазини за подобрения в дома си също носят намотките . Подмяна на част отнема по-малко от половин час с помощта на прости инструменти. Пазете се от остри ръбове по долната страна на вградената печка . Нещата ще трябва
отвертки
Работни ръкавици
24 - инчовата метална пръчка в
Покажи повече инструкции

1

Изгасете електричество до печката на пистата прекъсвач , така че не е нужно да преместите уреда, за да получите достъп до захранващия кабел.

2

Отворете вратата до хоризонтално положение .


3

Развийте и отстранете винтовете на горния ръб на рамката на вратата под гладка вградената печка .

4

Носете работни ръкавици за вдигане на вградената печка с двете си ръце . Дръжте вградената печка изправено с метален прът , като че ли се подпрял автомобил качулка .

5

Екстракт винтовете от чашата метална обшивка от бобината да бъде заменен. Махнете чашата и поставете хардуера вътре , така че не може да се търкаля от тезгяха и се губят .

6

Задръжте бобината с една ръка и контакта , свързан към бобината с другата си ръка . Изключете бобината като я издърпате назад .

7

Натиснете нова намотка плътно в гнездото така двата терминала на седалката на намотка вътре в гнездото .

8

Прикачаме метална чаша с винтовете .

9

Носете работни ръкавици, за да премахнете металния прът и настроите вградената печка обратно на мястото му , той понижава с двете си ръце .

10

Обезопасете котлони в предната част на корпуса с винтове през долната страна на рамката на вратата .

11

Затворете вратата на печката преди включване на електричеството в полето за прекъсвач .
Как да Delime параход

A параход осигурява алтернатива на готвене много видове храни. Машината , който често се използва в ресторанти , използва парата от горещата вода, за да се готви храна . За да запазите вашата параход

Περισσότερα >
Как да се бои, дънни Столове от тръстика

боят с пръчки е обща за производство на мебели техника, използвана за седалките, облегалките и други плоски повърхности на мебели, за да даде на парче ракита -подобен вид. Две методи се използват , за

Περισσότερα >