Как да се промени гореща повърхност Ignitor на Hot Water Tank

Модерни топла вода резервоари , задвижвани с газ използва гореща повърхност Ignitor вместо пилот светлина стар стил . The Ignitor е електрическо устройство с плосък , направления повърхност, изработена от тънък метал в единия край . Когато върхът на Ignitor повишава до необходимата температура , газовия клапан вътре в резервоара се отваря запали горелката че затопля контейнера за вода . Ако Ignitor износва , резервоарът не ще произвежда горещи water.Things ви е нужно
шофьор Nut зададете
Комплект отвертки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Turn изключване на прекъсвача към резервоара и затворете копчето на газовия вентил на линия, свързана към резервоара . Изчакайте резервоара да се охлади до стайна температура.

2

Свалете панела за обслужване близо до дъното на резервоара , извличане на болтовете в панела с драйвера на гайка . The гореща повърхност Ignitor се състои от Съвет на плосък метал , прикрепена към куб жилища. Две жици се простират от задната част на корпуса до електрически контакт .


3

Изключете кабелите в задната част на Ignitor от електрическия контакт , дърпане на щепсела , прикрепен към жиците .

4

Разхлабете винта провеждане на корпуса на подкрепата на метал, с помощта на отвертка . Повдигнете старата Ignitor от подкрепата и я извадете от резервоара.

5

Разположете новия Ignitor жилища в подкрепата и затегнете винта. Избягвайте да докосвате върха на гореща повърхност на новата част . Тя може да се чупят лесно .

6

Свържете жични шалтера на новата част на гнездото .

7

Bolt сервизният панел върху страната на резервоара , като се използва хардуера отстранен в Стъпка 2 , заедно с водача на гайката .

8

Отворете газовия вентил и включете прекъсвача .

Как да отстранявате KitchenAid Superba Washer

KitchenAid е американска компания, която е на пазара от 1919 и произвежда пълна гама от кухненски уреди и електроника. Superba е линия на стандартни миялни машини KitchenAid , въпреки професионален мо

Περισσότερα >
Как да направим Домашно Girly Полилей

комплекти Swag лампи , основата за една домашна лампа, възможност за безкрайни възможности, когато персонализиране опции осветление си домакинство . Използвайте комплект рушвет , за да проектирате сво

Περισσότερα >