Как да се замени системата за автоматично запалване в пещ

A пещ газ използва система за автоматично запалване да запали горелките . В зависимост от възрастта и модела на пещта , на Ignitor може да бъде или искра тип електрод в керамична обвивка или плоска гореща повърхност Ignitor . Или тип могат да се носят с възрастта и се нуждаят от подмяна преди пещта да работи правилно . Подмяна на част по същество е същото и с двата вида пещи . Купи сменяемата запалване от производителя на пещ или магазин ОВК части . Нещата ще трябва
Nut шофьор зададете
Комплект отвертки
Клещи

Покажи повече инструкции
е. 1

Изключете пещта както на термостата , обикновено стена - монтиран на табло за управление, и в прекъсвача , който осигурява електричество за системата за запалване . Изчакайте устройството да изстине.

2

Отстранете болтовете, задържащи капака към долната част на пещта с помощта на драйвера за гайка . The Ignitor е в непосредствена близост до газовия вентил . В зависимост от модела , на Ignitor или ще приличат на керамични тръби с жици в единия край и един електрод от друга или плоска, вилица -подобен терминал , монтиран в корпус с две жици на гърба .

<Бразилски> 3

Изключете кабелите на гърба на детонатора от електрическия контакт вътре в пещта. Проводниците са свързани с малка мощност куб , който се вписва в контакта . Издърпайте куба не , жиците .

4

Разхлабете винта или болта в скобата държи корпуса на Ignitor в позиция до клапана. На някои модели на пещи , ще трябва да се използва клещи, за да се отпуснеш и премахване на резбованата гайка държи керамичен тип Ignitor на сигурно място в една дупка в скобата.

5

Извадете старата система за запалване. Вземете го с вас на магазин HVAC за замяна или закупуване на част от производителя на пещ.

6

Поставете новата част на скобата в същото положение като старата част . Затегнете винтовете или с резба гайка , в зависимост от вашия модел , за да се осигури новата част .

7

Включете кабелите на задната част на частта с гнездото вътре в пещта.
<Бразилски> 8

Закрепете капака върху страна на кабинета на пещта с болтове и гайки водача .

9

включете прекъсвача и включете уреда в термостата на стената. <Бразилски>

Какво ви остави пералня Drain да го предпази от запушване

? Автоматизирани перални машини да правите прането удобен, но нещата могат да се проваля . Един такъв проблем е, когато машините не са отводнителни правилно, и има запушване някъде по линията за източ

Περισσότερα >
Как да направим един Antique Farm Таблица

Можете да изгради своя собствена маса ферма в античен стил с ръчни инструменти и основни дървообработващи умения. Класическият дизайн използва традиционни умения за мебелно , докато самата таблица е п

Περισσότερα >