Как да поправите Отражатели в сушилня

A счупен или разхлабен преграда вътре в барабана на сушилната машина може да създаде прекомерен шум вътре в сушилнята и могат да повредят дрехите си. A хлабав преграда също може да стане прихващач за малки предмети , като например промяна , игли , копчета и др. Липсващи сешоар прегради позволяват дрехите си, за да пачка в една област на барабана , отнема повече време да изсъхне и причинява прекомерно гънки. Когато подменяте сешоар прегради , да сте сигурни покупка обърква съвместима със сушилня вашия модел. Нещата ще трябва
отвертка
1 1/2-inch метална шпакла
Замяна обърква MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Издърпайте щепсела на сушилнята от контакта или изключете прекъсвача на снабдяване с електроенергия на сушилнята .

2

Махни сешоар кърпа филтър от върха на сушилня шкаф за достъп до двата винта в отвора за мъх филтър. Свалете двата винта , държащи кабинет над сушилня до канала мъх . Пропуснете тази стъпка, ако филтърът за мъх сушилнята се намира в отвора на вратата .


3

Поставете един 1/2-inch метална шпакла в шевовете между горната част на шкафа и шкаф база. Плъзнете правото на шпакла или наляво , за да намерите две щипки които държат горната част на сушилнята към основата на кутията . Един клип се намира в лявата предната част на кабинета , а останалите клип се намира в десния фронт.

4

Поставете предния ръб на ножа замазка над предната част на клипа. Вкарайте ножа замазка в шевовете , за да освободите клип . Повторете за останалите клип на противоположната страна на сушилнята . Повдигнете горната част на шкафа за гладене , той се облегна на стената зад сушилнята да се запази отворен шкаф .

5

Отворете вратата на сушилнята . Завъртете сешоар барабана с ръка , докато счупен или разхлабен преграда се намира в горната част на барабана на сушилната машина . Това излага трите винта държащи преграда към барабана на сушилната машина .

6

Затегнете трите винта, ако просто трябва да се определи в насипно преграда . Отстранете трите винта, за да вземе счупена преграда от сушилнята.

7

Поставете нова преграда в барабана на сушилната машина . Линия дупките за винтове в сушилнята събирам с дупките за винтове в новата преграда. Поставете винтовете през барабана и в замяна преграда. Затегнете винтовете, за да държи преграда към барабана на сушилната машина .

8

Спуснете върха на сушилня кабинет . Поставете натиск върху горната част на кутията над клиповете да щракам отгоре върху клиповете. Сменете винтовете в откриването мъх върху горната част на шкафа , ако сушилнята има горен отвор кърпа . Свържете сушилнята към електричеството .

Какви са предимствата на овлажнител

? Humidifiers добавят влага, за да изсъхне на въздуха. Сухият въздух може да причини здравословни проблеми , да сеят хаос в декор на дома и да доведе до прекомерно статично придържам . Добавянето на о

Περισσότερα >
Как да се добави Mirror до Dresser

Как да се добави Mirror до Dresser . Защото вашата спалня е първото нещо, което виждате всяка сутрин , когато се събудиш , атмосферата на помещението е важно. Вашата спалня декор е един от начините да

Περισσότερα >