Как да се замени един Electric паркет нагревател с контрол на Knob

Електрически нагреватели перваз инсталират покрай стената към пода в една стая . Всеки нагревател работи независимо от всеки друг нагревател в дома, което ви позволява да се контролира температурата на база стая по стая. Въпреки че електрически нагреватели перваз са сред най-скъпите отоплителни системи, за да работят , според Департамента по енергетика на САЩ , те също са най-лесни за инсталиране. Подмяна на електрически нагревател перваз и копчето за контрол отнема по-малко от час с помощта на основни инструменти. Нещата ще трябва
Комплект отвертки
Телени резачки
Hammer
Twist - на тел конектори MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Отрежете верига прекъсвач или извади предпазителя от таблото с бушоните контролиране на електричество в стаята, където старата нагревателя в момента е инсталиран. Предпазителят просто трябва да бъде усукан и отстранени , подобен на премахването на една крушка .

2

Махнете капака, за да се покаже монтаж хардуер отдолу. Това е необходимо само при някои модели. Капакът може просто да има механизъм, кликнете, за да държи на място , или ще трябва да използвате отвертка, за да се отстранят всички винтове за капака на панела затворен.


3

Отстранете винтовете , държащи перваз нагревател за стената на лявата и дясната страна , с помощта на отвертка .

4

Издърпайте нагревателя занапред за достъп до електрическите връзки , които обикновено са непосредствено зад регулатора на уреда. Копчето за контрол е обикновено на левия край на нагревателя перваз .

5

Откачете проводниците на гърба на нагревателя от окабеляването на домакинство , използвайки тел фрези, ако е необходимо. В общите инсталации , развийте и махнете конекторите телени конусовидния , тогава размотавам всеки нагревателен проводник от окабеляването на домакинство, за да изключите уреда. Отстранете стария нагревателя.

6

Обозначете всеки проводник върху веригата на домакинствата с парче тиксо и молив, за да се обозначи и връзката му към съответния проводник на нагревателя перваз . Използвайте цвета на всеки проводник като ръководство. Modern ел.инсталация се състои от черно и бяло тел, плюс зелена тел за връзката заземяване.

7

Елиминирайте перфорирана метална плоча на дъното на новия нагревател с отвертка и чук, за да стартирате домакински електрически проводници до проводниците на нагревателя .

8

Strip 1/4 инча на изолация от всеки проводник на нова нагревателя да изложи голата жица отдолу с използването на клещите .

9

Splice всеки тел на гърба на новия нагревател със съответните му проводник в домашното верига , използвайки етикетите на лента, за да направлява вашите връзки . Туист голия проводник завършва заедно , след това завийте конусовидна тел конектор.

10

Сгънете свързани жиците внимателно в полето за окабеляване от вътрешната страна на гърба на нагревателя.

11

фиксирате новия бойлера към стената с помощта на монтажните винтове както и отвертка.

12

Прикрепете капака, ако новият нагревател е оборудван с капак.

13

Restore мощност на прекъсвача или предпазител кутията.

Sharp Микровълнова Ръководство за потребителя

The Sharp Corporation от Осака , Япония , произвежда потребителски и търговски електронни продукти , включително и микровълнови фурни. Тя продава плот , над най- диапазона и над най-брояч микровълнови

Περισσότερα >
Как да вземем Дърва за чекмеджетата

Как да вземем Дърва за чекмеджетата . Когато сте изграждане на скрин, бране на правото дърва за чекмеджетата е важно , защото фронтовете на чекмеджетата са видими. Те могат да създадат изявление или с

Περισσότερα >