Как да Изключете фурната секция От Electric Kenmore Печки

Произведено от Whirlpool , вашият Кенмор електрическа печка е наистина два отделни уреди в един . Горната и долната граници фурната използват един и същ контролен панел , но се захранват от две различни електрически системи. В случай на неизправност , можете да изключите фурната участъка от печката , което ви позволява да продължите да използвате диапазон , докато не може да поправи фурната. Нещата ще трябва
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Плъзнете печката Кенмор далеч от стената, достатъчно далеч, за да стигнат до захранващия кабел. Извадете захранващия кабел, за да се елиминира риска от токов удар .

2

Премахнете винтовете на Phillips - главата от всеки край на контролния панел. Винтовете са разположени от двете страни на печката , зад предния ръб на контролния панел.


3

Отворете вратата на фурната . Свалете двата винта Phillips - главата от долния ръб на контролния панел. Издърпайте долната част на контролния панел от предната част на печката. Повдигнете горната част на контролния панел на разстояние от придържащите скоби на предния панел на печката. Завъртете горната част на контролния панел към вас , докато можете да получите достъп до конекторите за окабеляване на гърба на панела.

4

Изключете конекторите , маркирани " P2 " и " P4 . " Конекторът P2 е бяло с черни , червени , жълто-кафяви и бели жици , свързани към него . Конекторът за P4 е зелена тапа с две черни жици , жълта и синя жица жица , свързани с него . Изключете P4 изключете напрежението на фурна отоплителната система и Р2 за изключване на напрежението на фурна светлина, вентилатора и ключалката на вратата.

5

завъртете контролния панел обратно на мястото си , и плъзнете горния ръб върху придържащите скоби . Натиснете долната част на контролния панел срещу предната част на печката . Поставете и затегнете винтовете на Филипс - главата в долния край на контролния панел. Затворете вратата на фурната . Инсталирайте винтовете на Филипс - главата в краищата на контролния панел. Включете захранващия кабел и плъзнете печката към стената .

Защо ли е Digital Clock Fast

Механични часовници , като например часовник , разчитат на пружини и механизми , за да следите на времето? ; дигитални часовници използват кристали и радио сигнали, за да направи същото. Въпреки, че м

Περισσότερα >
Как да направим коктейл Османската

Сервирайте напитки в стил на елегантен коктейл табуретка , направен от тъкан , покрита пяна. A коктейл табуретки заема мястото на традиционната масичка за кафе и добавя по-мек , по- привлекателен вид

Περισσότερα >