Сменете Tube водите в вратата на фризера на KitchenAid Superba

Whirlpool АД произвежда KitchenAid Superba , което е рамо до рамо хладилник с диспенсър за вода , вградена в вратата на фризера . Операция Разпределителят е свързана с една тръба , която минава през канал във вратата на дъното , където тя излиза от долната панта врата вътре в уреда . Ако тръбата изтича вода от диспенсера , той трябва да бъде заменен. Подмяна на тръбата отнема по-малко от един час с помощта на основни инструменти . Целият ремонт може да бъде завършена от предната страна на уреда без разглобяване вратата на фризера . Нещата ще трябва
чаша за пиене
Комплект отвертки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Затворете водния кран на линията, която свързва от Superba към тръбата долу кухненската мивка . Копчето на вентила се превръща по часовниковата стрелка , за да изключите водата.

2

Задръжте чаша за пиене на разпределителя и напълнете чашата с вода, докато дозатора се забавя , за да произведе само капещата вода. Тази задача се влива тръба вода.


3

извадете захранващия кабел на Superba е от неговата стена гнездо като предпазна мярка .

4

Издърпайте нагоре по корпуса на дозатор предния му долния ръб да дръпнем корпуса от вратата на фризера .

5

Отстранете шлиц винтовете около рамката на воден разпределител , където рамката отговаря наравно с предната част на вратата на фризера . Използвайте отвертка, за тази задача . Извадете рамката.

6

Извадете винта в горния десен ъгъл , която държи решетката над лоста за дозатор.

7

Grip дюзата за водния разпределител с палеца и показалеца си , въртейки дюзата назад и напред внимателно, за да го издърпайте хлабав .

8

Отворете вратата на фризера . Face вътрешната страна на вратата , и изключете тръба вода от долния десен ъгъл на вътрешната страна на вратата , където тръбата се свързва зад панта на вратата. Издърпайте тръбата направо от пристанището на рамката Superba .

9

Хвани дюзата от предната част на отделението за вода , и издърпайте леко да премахнете тръба вода от вратата .
<Бразилски> 10

Поставете ново , подмяна на водата тръбата в отвора над отделението за вода и да ги ръководи внимателно във вратата . Плъзга тръба по протежение на канала вътрешната страна на вратата , където той ще се появи в долния ъгъл.

11

Свържете тръбата за вода до пристанището на рамката Superba в долния ъгъл.

12

Натиснете дюзата на другия край на тръбата в отвора за монтиране на отделението за вода , докато щракне на мястото си.

13

Сменете решетка над дюзата на вода чрез вмъкване и затягане в горния десен ъгъл на винта сте премахнали преди това .

14

Прикрепете рамката към предната част на отвора на дозатор с винтовете, извадени в Стъпка 5 .

15

Изравнете дозатор жилища с рамката и натиснете корпуса на място.

16

Plug в захранващия кабел Superba . Завъртете копчето на вода клапан обратно на часовниковата стрелка .

Смятате Климатици Circulate Air отвътре

? Климатици , дали дадена единица прозорец или по-голям централизиран уред , работят по същия начин , чрез теглене на горещ въздух от къща или стая и инжектиране по-хладен въздух обратно инча В същото

Περισσότερα >
Свойства на Махагоново дърво

Махагоново дърво , със строгата си зърно и красиви червени оттенъци , е популярен избор за производство на мебели глоба . Вземащите Мебели , че е лесно да се работи с и за потребителите ценят своята д

Περισσότερα >