Как да се промени термична защита в KitchenAid фурни

прегряване пещ може да изгори много повече от вечеря. Ако екстериорни панели на фурната получават достатъчно топли , стените или други материали около фурната може да избухна в пламъци. За да се предотврати това, KitchenAid фурни имат предпазител топлинна защита. A предпазител термична защита се отваря , когато достигне определена температура , чупене на веригата , че правомощията на фурната. След като тя се отваря , трябва да се промени предпазителя на термична защита в KitchenAid фурна , за да работи отново. Нещата ще трябва
Филипс глава на отвертка
Алън гаечни ключове или метални щифтове на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете прекъсвача или да се извади предпазителя , че правомощията на фурна верига.

2

Премахнете винтовете на Филипс - главата от панелите детайли по стените на фурната. Има един винт по долния край на всеки панел . Издърпайте на дъното на всяка тапицерия панел . Плъзнете панелите надолу, и ги извадете от фурната , за да ги премахнете.


3

Отворете вратата на фурната . Погледнете на пантите събрания , държащи вратата , има дупка в страна на всяка панта . Плъзнете Алън гаечен ключ, панта щифт , или друг метален предмет в дупките във всяка от църквите на пантите . Гаечен ключ или ПИН ще държи вратата да се затвори по целия път , което ви позволява да се откачи от пантите от фурната. Затворете вратата , докато щифтовете опират в предната част на фурната отвора. Издърпайте нагоре по вратата , а след това го издърпайте право навън , за да го извадите от фурната.

4

Махни Филипс - главата монтажните винтове от всяка страна на фурната. Винтовете са разположени по краищата на фурна лицето , точно под контрол панел.

5

Плъзнете фурната от монтирането му място за достъп до задния панел. Премахване на 11 - Филипс главата винтовете , които държат на задния капак на фурната.

6

Издърпайте двата проводника на разстояние от термични предпазители терминалите . Термичният предпазител е кръгла компонент , за размера на една четвърт, разположен в близост до горната част на фурната. Свалете двата Филипс - главата монтажните винтове държащи топлинна предпазител на фурната. Издърпайте предпазителя от монтажния отвор .

7

Поставете нова термопрекъсвачът в монтажния отвор . Поставете и затегнете двата винта Phillips - глава, за да си я осигурят на място. Плъзнете двата проводника към клемите на бушона .

8

Поставете капака на гърба на фурната , така че монтажните отвори състава. Поставете 11 винтовете в дупките и ги затегнете с Филипс отвертка .

9

Плъзнете печка към монтирането му местоположение. Поставете монтажните винтове в краищата на фурна лицето и ги затегнете . Плъзнете върховете на панелите кокетни в позиция от двете страни на фурната. Натиснете дъната на панелите срещу фурната , и привеждане на монтажните отвори . Поставете и затегнете винтовете.

10

Поставете касетите с пантите в слотовете от двете страни на отвора на фурната . Плъзнете пантите в гнездата , докато щифтовете са против фурната. Натиснете надолу по вратата към мястото на пантите . Отворете вратата и извадете щифтовете от пантите . Затворете вратата .

11

Включете захранването на фурната.

Как да поправите контролния панел на Sharp R- 1501 Микровълнова

The Sharp R- 1501 е по-на диапазона микровълнова , предназначен да бъде инсталиран по-горе диапазон или плочи . R- 1501 има вграден в светлината на долната страна на устройството , както и капак фен н

Περισσότερα >
Какви Paint ще покрие Particle Board Фурнир Без опесъчаване

? Много мебели и кабинета единици са изградени с помощта на плочи от дървесни частици фурнир покрити . Региони на плочи от дървесни частици са с текстурирана повърхност , докато лустрото има по-гладко

Περισσότερα >