Как да се промени на гумено уплътнение на LG Перални

LG с предно зареждане автоматични перални машини са оборудвани с гумена врата обувка уплътнение , което създава вода - плътна връзка между ваната за миене и затворената врата . Ако пломбата е повредена или дефектна, шайбата може да изтече , докато е включен . Промяна на дефектни печат ботуш врата с нова част, за да пазят Вашия LG пералня работи правилно . The LG пералната машина трябва да бъде частично разглобена , за да се премахне и сглоби на гуменото уплътнение . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Flat - острие отвертка

Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел . Отворете вратата на миене . Лосто скобата от дъното на ботуша уплътнението на вратата с плоска глава на отвертка .

2

Сгънете външната страна на ботуша уплътнението на вратата вътре ваната за миене . Затворете вратата .


3

Откачете конектора жица от ключалката на вратата. Конекторът е включен в дъното на резе възела на врата.

4

Отворете капака на филтъра на помпата в долната част на предния панел. Откачете дренажната тръба от лявата страна на блока на филтъра на помпата . Премахване на единния винт в близост до корпуса на филтъра . Издърпайте жилища направо .

5

Извадете единствен винт зад корпуса на филтъра .

6

Свалете двата винта на гърба на горния панел. Повдигнете горния панел на разстояние . Поставям настрана горния панел.

7

Плъзнете чекмеджето за перилен препарат навън. Натиснете раздела заключване, за да се премахне напълно чекмеджето.

8

Отстранете винтовете , които притежават контролния панел на място в десния и левия краища на панела. Откачете разделите в горната част на панела. Повдигнете панела върху горната част на шайбата .

9

Отстранете винтовете , държащи горната част на предния панел, за да шкафа с шайба. Повдигнете предния панел излитане . Поставете предния панел настрани.

10

Откачете двата маркучите от върха на ботуша уплътнението на вратата . Откачете дренажната тръба от основата на уплътнението на вратата . Е.
11

Отстранете винта държи скобата на багажника уплътнение на място в горния ляв ъгъл на печата . Отстранете скобата зареждане от около уплътнението обувка . Повдигнете уплътнението обувка на разстояние от ваната.

12

Разположете новия обувка печат върху ваната. Работа уплътнението около ваната , докато тя е здраво на място , с жлеба на уплътнението подравнен със стрелката в горната част на събранието вана . Обратното на демонтаж стъпки, за да постави шайбата LG отново заедно .

Как да се превърне в микровълнова печка Panasonic Inverter

Panasonic произвежда много електроника и домакински уреди като телевизори , мобилни телефони и микровълнови фурни. Inverter Микровълнова Panasonic е използва нова мощност система, която дава възможнос

Περισσότερα >
Как да създадете един плот С Clear Акрил Over Shells

Ако имаш един стар надраскан плот или просто искате да се обнови твоя, можете да го направите с подходящи инструменти . Един от най- иновации начини да се скрие драскотини или стар плота е да го украс

Περισσότερα >