Как да се запушва дупки в Печки тигани

Съществуват две опции, когато запечатване на отвори в печка тигани - прилагане на термоустойчиво епоксидно или покриване на тиган с алуминиево фолио . A термоустойчиво епоксидно създава кръпка за дупката, за да удължи живота на тавите за отцеждане и предотвратяване на храна или течност от изтичане чрез към основата на печката. Алуминий фолио не е оптимален метод на запечатване на дупки , но това ще се създаде временно решение , ако не сте в състояние да намери термоустойчиво епоксидно или не разполагат с време, за да се запечата тавите веднага. Нещата ще трябва
Soap
Steel вълна (по желание )
Еднократна купа
Epoxy
Popsicle придържаме
Вестник
Алуминий фолио MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски> епоксидна

1

Измийте тавите капкови със сапун и вода, за да премахнете всички опожарени за храна и остатък. Използвайте стоманена вълна, за да се отстранят остатъците , че няма да излизам с редовно миене . Нека тавите да изсъхнат напълно преди да нанесете смолата .

2

Смесете двата компонента на смолата в малка , за еднократна употреба купа с дървена пръчка Popsicle или бамбукови шишчета . Нанесете епоксидна смес за дупката в коритото веднага след смесване , за да го предпази от изсъхване .


3

Задайте коритото с главата надолу върху парче вестник , за да може смолата сухо без контакт на друга повърхност . Епоксидната отнема минимум от 24 часа, за да се излекува и да се втвърдят , но ще се засили , ако ми позволиш да го лекува до пет дни.

4

Поставете коритото в горивната уредба и използвате като нормална . <Бразилски>

алуминиево фолио е.
5

Извадете коритото от камината и я измийте добре със сапун и вода, за да премахнете всички остатъци и опожарени за храна. Нека коритото изсъхне напълно, преди да се покрие с алуминиево фолио .

6

Откъснете парче алуминиево фолио около 4 инча дълъг от диаметъра на тигана , за да се настанят на формата на купа . Центриране на алуминиево фолио в горната част на коритото и да го оформи в повърхността на тигана. Сгънете излишък алуминий над ръба на тигана.

7

Нарежете алуминиевото фолио далеч от центъра на долния отвор и страничен отвор , където горелката отдава на печката. Натиснете алуминиево фолио плътно в краищата , така че създава уплътнение срещу коритото .

8

Поставете тавичката обратно на котлона и се прикрепва на горелката през дупките за достъп. Уверете се, алуминиевото фолио не докосва горелката. Регулиране на фолиото , ако е необходимо.

В горната част на ключалката на вратата е разхлабен върху My Кенмор съдомиялни

резето на вратата се намира в горната част на вашия Кенмор миялна машина е обект на постоянно бутане и дърпане , за да получите достъп ястия заредени в стелажите за почистване , и с течение на времето

Περισσότερα >
Как да се смесват Shellac

Смесване шеллак с денатуриран алкохол е посочен като кройка . Shellac се извлича от пашкула секрети на lacca Laccifera , най-често познаваме като Lac бъг от Индия. Това е естествен смола, която се съб

Περισσότερα >