Как да се изпомпва амоняк Compressor

Независимо дали имате спешна амоняк или го правят превантивна поддръжка , да се използва система помпа - изложени за вашата амоняк компресор . Амоняк трябва да се изпомпва , ако има натрупване или преди компресора се почиства . Амонякът е опасен материал , когато се вдишват , и трябва да се третира с повишено внимание. Докато някои амонячни компресори са вградени помпа на системи, трябва да бъдат прикрепени към помпа - изложени системи , преди те да се обслужват или ремонтират други амонячни компресори . Нещата ще трябва
Регулируем гаечен ключ
байпасен клапан
рециркулатор помпа
приемник ниско налягане
System изпарител
Differential клапан налягане
събирателен резервоар Амоняк

Покажи повече инструкции

1

Превърнете дюзата байпасен клапан в посока обратна на часовниковата стрелка , за да отворите байпасен клапан с помощта на регулируем гаечен ключ . Завъртете дюзата на рециркулатор помпа в посока на часовниковата стрелка , за да затворите рециркулатор помпата с помощта на регулируем гаечен ключ .

2

Включете приемника дюзата за ниско налягане в посока обратна на часовниковата стрелка , за да отворите приемника на ниско налягане с помощта на регулируем гаечен ключ. Включете изпарителна система дюза в посока на часовниковата стрелка , за да затворите изпарителя система, която използва регулируем гаечен ключ.


3

Завъртете вентила за диференциално налягане в посока обратна на часовниковата стрелка , за да отворите Манометър на диференциала с помощта на регулируема гаечен ключ.

4

Изчакайте налягането на амоняк компресор да намалим до 0 PSI . Изчакайте времето е приблизително 8 часа . Проверете манометъра на амоняк компресора за да се уверите , че той чете 0 PSI . Системата за изпомпване на прехвърляния на сгъстен амоняк в резервоар за съхранение на амоняк .

5

Завъртете дюзата на байпасен клапан по посока на часовниковата стрелка , за да затворите байпасен клапан с помощта на регулируем гаечен ключ . Включете приемника дюзата за ниско налягане в посока на часовниковата стрелка , за да затворите приемника на ниско налягане с помощта на регулируем гаечен ключ .

6

Завъртете дюзата за събиране амоняк резервоар в посока на часовниковата стрелка , за да затворите резервоара за събиране на амоняк , като се използва регулируем гаечен ключ.

7

Премахване на тръбите , свързващи системата помпа - изложени на амоняк компресора. Всички клапаните и дюзите , свързващи системата помпа - изложени на амоняк компресора трябва да бъдат затворени в този момент . Включете конекторите в обратна на часовниковата стрелка посока, за да ги разхлабите използвайки регулируем гаечен ключ.

Как да получите най- външната броня една Admiral Сушилня

Admiral автоматични сушилни , са произведени от компанията Maytag . Те идват в газ и електрически модели. Всеки модел си има обособен набор от функции и сухи цикли. Когато трябва да бъдат направени по

Περισσότερα >
Идеи за Canopy Легла

Canopy легла са били наоколо за дълго време . Първоначално , навес легла засилиха студа и топлината на тялото , докато някой в спеше . Сега хората купуват легла с балдахин , защото те са красиви и сти

Περισσότερα >