Как да Премахване на Frigidaire Пералня Bearing

Electrolux произвежда широка гама от жилищни, горно зареждане перални машини , продавани под марката Frigidaire . Frigidaire шайби използват част , известна като опорен лагер или дистанционна шайба за осигуряване на компонентите на съединителя на вала , който се простира от случая съоръжения на сглобяването на двигателя. Премахване на лагера тяга е продължителен процес, който изисква премахването на моторната сглобка . Освен ако не сте особено удобен, с инструменти , този ремонт е най-доброто ляво на професионален . Нещата ще трябва Имоти: стара кърпи или одеала
Bucket (по желание )
малка плоска отвертка
гнездо 7/16-inch ключ
клещи (по желание )
1/2 - инчов гаечен ключ

Покажи повече инструкции

1

Изключете Frigidaire шайбата от заземен електрически контакт. Затворете клапаните , които доставят на топла и студена вода към уреда.

2

Издърпайте шайбата 4 до 5 метра от стената. Стиснете щипка скоба осигуряване дренажния маркуч към задната част на уреда. Плъзнете щипка скоба надолу маркуча и откачите маркуча от неговото конектор. Обърнете скобите винтови изключили топли и студени маркучи водоснабдяване . Хвани всяка вода, която се разпростира от маркучите , с помощта на кофа или стара кърпа .


3

Отворете капака на устройството за миене . Повдигнете отделението за омекотител на разстояние от началото на събранието, бъркалка, ако е приложимо , за да си модел за миене . Плъзнете върха на малка плоска отвертка под ръба на капачката бъркалка . Мърдам отвертката назад и напред , за да надзъртам капачката . Задръжте смесителя в основата си и извадете болта бъркалка и шайбата , използвайки 7/16-inch гаечен ключ . Извадете цялата бъркалка събрание от ваната за миене .

4

Спред стара кърпа или одеяло на пода зад шайбата за защита на задния панел от надраскване или драскотини . Наклонете пералнята назад и го положи върху хавлиена кърпа или одеало . Шайбата е тежка; използвате двама души да го положи на гърба си , ако е необходимо.

5

достъп до сглобяването на мотора и компоненти помпа от дъното на уреда. Извадете металните скоби за закрепване на помпата със сглобяването на мотора ; дръпнете клиповете от помпата с клещи или да ги отделете с малка плоска отвертка . Повдигнете помпата на вала на двигателя и тя се отмести ; не е необходимо да се премахнат две помпени маркучи .

6

Изключете моторни проводници от електропроводната система на сглобяването на двигателя. Издърпайте здраво върху пластмасовите конекторите да откачите проводниците ; издърпване на кабелите сами ще ги повреди . Намерете пластмаса фиксиращата скоба на страната на моторната сглобка . Разстелете фиксиращата скоба и извадете кабелите .

7

Използвайте 1/2-inch гаечен ключ , за да се отстранят предавка случай болтове и отделяне на моторната сглобка от основата на уреда. Издърпайте събрание от кабинета на миене .

8

Поставете отстранен моторно устройство върху стара кърпа. Плъзнете диск - като опорен лагер на разстояние от дълго вал простиращ се от случая предавка.

Инструкции за един Asko Double съдомиялни

Защото всеки миялна машина е различно , вие ще се нуждаят от специфична информация за това как да управлявате вашия Asko Double съдомиялна машина. За щастие , можете да получите достъп до ръководствот

Περισσότερα >
Как да спечелим Kid Foam Мебели

Детски бързо израстват мебели пинта размер. Пластмасови столове са неудобни . Дървена столове изискват лепене и ремонт. Foam мебели за деца е лесно да се направи и няма да се облагат портфейла си. Foa

Περισσότερα >