Как да инсталирате Door Белоу на Load миене Frigidaire Front

Frigidaire Предна автоматични перални машини са произведени в широк спектър от стилове и модели , всеки от които с различен набор от функции. Всеки модел е снабден с рев врата, която позволява на водата да изтича през вратата, когато пералната машина работи . Ако долу на вратата е повредена или дефектна, шайбата може да не е в състояние да функционира правилно. Инсталирайте нова врата долу на мястото на повредения един да държи шайбата Frigidaire работи правилно . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел , преди да работите върху шайбата . Изключете клапаните водоснабдителните свързани към устройството .

2

Плъзнете чекмеджето за перилен препарат навън. Натиснете раздела освобождаване на гърба на чекмеджето. Извадете чекмеджето от неговото отделение . Отстранете винтовете близо до отделението на препарат чекмедже.


3

Отстранете винтовете по протежение на задната част на горния панел. Издърпайте панела към задната част на шайбата . Повдигнете панела на разстояние и под угар.

4

Отстранете винтовете , държащи контролната конзола на кабинета. Изключвайте електрическите кабели от задната част на контролния пулт . Наклонете контролната конзола напред и нагоре , за да го изключите от кабинета. Поставям настрана конзолата.

5

Отворете вратата на миене . Хванете пролетта жицата в основата на долу на вратата с клещи игла носа . Издърпайте пролетта проводник на разстояние долу на вратата.

6

Свалете двата винта, в непосредствена близост до съединителя за превключване врата вътре в рамката на вратата . Премахване на винтовете в горната и долната част на предния панел . Повдигнете предния панел на разстояние от шайбата .

7

Разхлабете винта провеждане на вратата долу скобата на място. Повдигнете скобата на разстояние от долу .

8

Дръпнете вратата Белоу навън през предната част на ваната.

9

Разположете новия долу върху предната част на ваната. Изравнете раздела на върха на долу с стрелката на ваната за миене .

10

Сменете долу скобите около долу . Затегнете винта на скобата да държат долу до ваната.

11

Замяна на предния панел. Инсталирайте винтовете , които го държат на място. Поставете предната част на долу по ръба на предния панел.

12

Сменете двата винта до конектора превключвател врата. Сменете пролетта жицата над предната част долу на вратата.

13

Сменете контролния пулт . Инсталирайте винтовете , които я прикрепят към шкафа . Включете електрическите проводници в техните гнезда на гърба на конзолата.

14

Спуснете горния панел обратно на мястото си . Инсталирайте винтовете по протежение на задната част на горния панел.

Вредното въздействие на микровълнови фурни

микровълнови фурни са били общ компонент на кухни в продължение на десетилетия и това е трудно за някои хора да си представят живота без един . Тези удобни устройства могат да готвят или топла храна в

Περισσότερα >
Как да направим един рога Герб Rack

Антлърс могат да направят за много интересни закачалки . Ако имате няколко еленови рога , разположена около , или сте си купили някои по интернет , сложете ги да използват добре , докато ги показва въ

Περισσότερα >