Как да Премахване на Кенмор Elite HE4T Front Panel С пиедестал

The Kenmore Elite HE4T е Whirlpool - произведени, жилищни, предно зареждане перална машина с множество цикли за почистване и измиване на кошница с голям капацитет . Кенмор предлага пиедестал аксесоар за шайбата , която повишава нейната височина от 15 1/2 инча премахва необходимостта за огъване или навеждане . В случай на повреди на устройството за промиване , може да е необходимо да се премахне лицевия панел за отстраняване на вътрешните компоненти на уреда . Метод за отстраняване на предния панел на Кенмор Elite HE4T е същата , независимо от това дали или не шайбата седи на пиедестал . Нещата ще трябва
T -20 Torx отвертка
малка плоска отвертка
клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел от контакта на стената , за да се предотврати електрически наранявания. Изключете клапа , която доставя вода на уреда.

2

Преместете шайбата и пиедестала напред от 2 до 3 метра. Достигнете зад уреда и извадете трите T -20 Torx болта от задния край на горната шайба панел. Повдигнете панела уреда , и да го настроите да се отстрани.


3

Изключете конектора панделка от централния блок за управление на гърба на контрол шайба конзола . Натиснете раздела освобождаване на гърба на чекмеджето за перилен препарат и плъзнете чекмеджето от неговия корпус . Отстранете винта издълбана върху лявата страна на контролния пулт .

4

Натиснете раздела за пресата, че осигурява от дясната страна на конзолата за кабинета на миене . Отворете вратата на устройството за миене , и поставете малка плоска отвертка в слота на дъното на контролната конзола . Приложете натиск с отвертката , докато издърпване на контролната конзола далеч от кабинета на миене .

5

Огледай периметъра на уплътнението вана , за да намерите васал пролетта. Издърпайте края на хонорар пролетта с чифт клещи , за да разхлабите жицата подпорна . Извадете кабела от подпорна печата вана .

6

Peel гуменото уплътнение вана далеч от ръбовете на отвора на вратата . Сгънете печата вана вътре шайбата .

7

Отстранете три Т-20 Torx винтовете от възела на превключвател врата от дясната страна на отвора на вратата . Повдигнете събрание леко , и го издърпайте от гнездото му . Откачете проводниците от задната част на блока на превключвател врата ; дърпайте пластмаса окабеляване конектора не , самите проводници .

8

Извадете трите шестнадесетичен - главата винта на долния ръб на петите панел шайбата е . Повдигнете панела нагоре , и я извадете от кутията на устройството за миене .

9

Намерете четирите ъглови винтове шестнадесетичен - главата , осигуряващи на предния панел, за да отстрани на корпуса на устройството за миене . Отстранете винтовете , и издърпайте предния панел далеч от уреда .

Фризера в хладилника ми не работи и Предната стена е много горещо

Прегряването е въпрос на поддръжка , споделяна от страна до страна и най - монтирани хладилни агрегати . Ако останат непокътнати , прегряването ще накара мотора в хладилника , за да изгори и нетрайни

Περισσότερα >
Как да спечелим една Crow Tribe топчета Колие

A нова версия на топчета работа направи своя път към племенните земи , когато белите туристи и търговци , въведени индиански племена, за да малки стъклени мъниста семена . Използва се сред традиционни

Περισσότερα >