Как да се замени с термичен превключвател на Frigidaire Двойна Фурна

Frigidaire двойни фурни са оборудвани с две предпазни устройства , известни като топлинни прекъсвачи, по един за всяка фурна. Ключът е по същество температура - чувствителни прекъсвач , който открива прекомерна топлина и изключва електрическата верига към фурната , така че може да се охлади , преди да стане опасност от пожар. Комутаторът има бутон за нулиране да затвори кръга , ако това е спънал . С течение на времето , ключът може да се износи и трябва да бъдат заменени . Този ремонт отнема по-малко от един час, за да do.Things ви е нужно
Комплект отвертки
Работни ръкавици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете двете фурни и затвори изключване на електричеството в прекъсвача , докато чакате за уреда да се охлади напълно, ако някоя от пещите е в употреба .

2

Отворете вратата на фурната , че е спрял да работи . Отстранете винтовете под горната част на рамката на вратата на фурната с помощта на отвертка . Контролният панел е точно над рамката на вратата .


3

Дръпнете надолу и напред на контролния панел, за да го освободите от предната част на фурната. Използвайте лек натиск да се избегне издърпване насипно всички проводници , свързани към гърба на контролния панел . Топлинният прекъсвач е монтиран вътре. Частта е кръгла и е свързан с чифт проводници , с червен бутон в центъра .

4

Натиснете червения бутон на топлинната ключа след това включване на електричеството за фурната. Наберете фурна контрол върху откъснат предния панел и да е настройка, за да се тества за топлина. Ако ключът просто трябва да се нулира , това може да реши проблема без да се налага да го замени. Ако фурната не загрява , отново прекъсна електричеството и продължи с ремонта.

5

Издърпайте двата проводника на разстояние от термичен превключвател . Разхлабете двата винта , които държат на Y -образни скоби върху ключа , където се свързва във фурната . Преминаването сега може да бъде отстранен .

6

Задръжте новия комутатор в позиция с Y- клиповете под двата винта . Затегнете винтовете за закрепване на новата част на мястото .

7

Slip проводниците към клемите на новия комутатор .

8

Поставете контролния панел в положение и закрепете тя с нейните винтове през горната част на рамката на вратата .

9

Затворете вратата на фурната и да се възстанови електрозахранването в прекъсвача .

Изваждане на Печки Flat Top Jenn - Air

Jenn - Air уреди са висок клас уреди , произведени от Whirlpool , компанията-майка Jenn - Air е . Jenn - Air диапазони са на разположение на газ , така и електрически модели , с електрически модели, к

Περισσότερα >
Как да направим картон Мебели

Как да направим картон Мебели . Въпреки очевидната нетрайност картон , можете да направите картон мебел, която може да издържи теглото на човек, също толкова лесно като дърво или пластмаса , ако изпол

Περισσότερα >