Как да замени Монтаж на стволови пералня Top Loader

Намиране на застояла вода под върха си товар перална машина не означава непременно, че имате дупка в корито или захранваща линия . Често виновника е скъсано или износено монтажен ствол , който не само притежава печата вана в място , но също така осигурява вътрешната ваната за измиване вътре външната ваната. От смесителя също осигурява на монтажната стъблото, износена стъбло може да доведе до вашия бъркалка за разхлабване от стъблото и лифта по време на цикъла на пране . Сменете монтиране стъблото да се запази стабилна смесителя, и да се избегнат бъдещи водни leaks.Things ви е нужно
отвертка
1-1/2-inch шпакла
Spanner ключ
Hammer е. 1 /8 - инчов шестнадесетичен ключ или № 20 Torx отвертка
Монтаж стволови /вана уплътнение комплект MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изключете захранващия кабел вашата перална машина от мрежовия контакт.

2

Свалете двата винта от долната част на предния панел шайбата е . Извадете панел от дъното на шайбата за освобождаване на панела от горната част на шайбата . Поп долната част на предния панел от клиповете на кадър вашата машина чрез поставяне на 1-1/2-inch шпакла в страничния шев на шайбата ако предният панел не е закрепен с винтове.

<Бразилски> 3

Свалете двата винта от вътрешната страна на предната на кабинета на пералната машина , притежаващи горния панел на страничните панели . Повдигнете горния панел далеч от кабинета и тя се облегна на стената зад пералнята .

4

Откачете разделите капака на ваната над горната част на вътрешната и външната washtubs . Възрастните шайби модела имат метъл банда държи капака на ваната до върха на ваната. Разхлабете един от винтовете на металната лента и го вдигнете от около капака на вана . Повдигнете капака на вана на разстояние от два washtubs .

5

Разхлабете винта на бъркалката по протежение на основата на смесителя, с помощта на отвертка . Не сваляйте винтовете от смесителя . Хвани долната част на смесителя и го вдигнете от пералната машина, за да изложи на подпорна гайката .

6

Поставете гаечен ключ около задържащата гайка . Внимателно раздела единия край на гаечния ключ с чук, за да се превърне в ключ по часовниковата стрелка . Продължи да включите ключа и гайка , докато можете да го премахнете от шайбата да изложи вана база капачка на дъното на коритото .

7

Повдигнете капачката на ваната база. Повдигнете вътре коритото от извън коритото да изложи на монтиране стъблото.

8

Отстранете винта от страна на монтажната стъблото. В зависимост от възрастта на устройството за миене и модел , това изисква или с 1/8-inch шестнадесетичен ключ или Torx отвертка № 20 .

9

Поставете гаечен ключ върху монтажната стъблото. Използвайте чука , за да разхлаби дръжката и завъртете ключ по часовниковата стрелка . Повдигнете монтиране стъблото от вала на бъркалката да изложи на печата вана .

10

Извадете уплътнението вана от около вала на бъркалката с леко назад и напред усукване движение. Въпреки че не е изискване , на мястото на уплътнението вана ще осигури замяна монтиране стъблото продължава да осигурява водонепроницаемо уплътнение в коритото .

11

Избършете долната част на коритото около вала на бъркалката и вала с мека кърпа. Намокрете вътрешността на уплътнението на подмяна вана с вода. Натиснете надолу върху печата вана , докато с помощта на назад и напред усукване движение, за да инсталирате новата пломба. Уверете се, че имате го бутна по целия път във ваната и в центъра на вала на бъркалката .

12

Плъзнете подмяна монтиране стъблото над вала на бъркалката . Завъртете стволови обратно на часовниковата стрелка и я затегнете с гаечен ключ .

13

Поставете нов набор винт , снабдена с монтажната стъблото, чрез страна на стъблото. Затегнете винта с ключ или шестнадесетичен Torx отвертка .

14

Инсталирайте вътре ваната обратно в извън ваната. Инсталирайте вана база капачката на над шахтата. Поставете новата вана гайката върху новия монтажен ствол . Затегнете гайка обратно на часовниковата стрелка с гаечен ключ .

15

Обратните демонтаж стъпки, за да сглоби пералнята .

Как да отстранявате Frigidaire ES200/300

The Frigidaire ES200/300 е електронен въздушен филтър , предназначени за изсмукване на въздуха в околната среда и от това да премине през филтрираща система, за да се отстранят замърсяванията , бактер

Περισσότερα >
Как да спечелим Round Table Tops

Building мебели за дома за себе си е удовлетворяващо задача. Можете да получите точно това, което желаете и ще имате удоволствието да го използвате всеки ден. Вашият дом може да покаже таланта си и мо

Περισσότερα >