Как да се замени трансформатора в GE съдомиялни

Трансформаторът вътре в General Electric (GE ) миялна машина регулира напрежението чрез електрическата верига на домакинствата до ниво, което позволява моторът на уреда да работи в рамките на безопасни граници. Без трансформатора , двигателят ще прегрее бързо и изгори . A верига вътре в трансформатора позволява на уреда да функционира , ако трансформатора е неизправна . Подмяна на трансформатора отнема по-малко от два часа и се нуждае от основни инструменти . Повечето от времето на ремонта включва изключване на съдомиялната машина , за да стигнат до трансформатора. Нещата ще трябва
Комплект отвертки
Клещи Имоти: стара кърпа или одеяло на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете електроенергия на съдомиялната машина в прекъсвача или кутията с предпазителите . Отворете вратичката на шкафа под мивката в непосредствена близост до съдомиялната машина , и намерете и спирателен клапан на водоснабдяване. Клапанът е в маркуча , което влиза в корпуса на страна съдомиялна машина. Завъртете копчето по часовниковата стрелка на вентила , за да спре притока на вода .

2

Изпразнете миялната машина , и потвърди неговото измиване цикъл е пълна с липсата на вода във вътрешността на уреда .


3

Екстракт винтовете в долната част на шкафа , където скобата на миялна машина осигурява до дъното на тезгяха. Издърпайте напред съдомиялната машина.

4

Развийте винтовете в скобите по два маркучите свързани към съдомиялната машина. Махнете тези маркучи, които са за пълнене и източване на маркучите . Малко количество вода може да прелее .

5

извадете захранващия кабел на съдомиялната машина от контакта в шкафа до миялната машина .

6

Lay стара кърпа или одеяло на пода в предната част на съдомиялната машина. Съвет на съдомиялната машина напред върху кърпа или одеяло , за да защити своя финал. Включете уреда, за да се изправи на дъното. Трансформаторът е метална кутия жични между захранващия кабел и мотора .

7

Развийте винтовете , държащи два проводника захранващия кабел към трансформаторни клеми. Обърнете внимание на позицията на тези проводници на трансформатора , и ги отбивате от трансформатора.

8

Развийте винтовете , държащи моторни проводниците към трансформатора. Издърпайте всеки един от тези кабели.

9

Отстранете монтажните винтове , които държат на трансформатора към долната страна на съдомиялната машина . Вземете , че трансформатор.

10

Закрепете нов трансформатор в позиция с монтажните винтове . Прикрепете моторни проводниците към съответните терминали , и свържете проводниците на захранващия кабел , за да си винтови клеми . Затегнете всички винтове .

11

Повдигнете съдомиялната машина , така че е изправен. Включете захранващия кабел на съдомиялната машина в контакта в шкафа до миялната машина .

12

Свържете отново за пълнене и източване маркучи към техните пристанища на съдомиялната машина , и затегнете винта във всяка скоба за маркуча . <Бразилски> е. 13

Плъзнете съдомиялната обратно под шкафа. Закрепете уреда към долната страна на тезгяха с винтове през скобата в горния преден ръб на съдомиялната машина .

14

Restore електроенергия на съдомиялната машина в прекъсвача или предпазител кутията.
<Бразилски>


Как да се промени на Каучук в Whirlpool Дует миене

Гуменото уплътнение вътрешната страна на вратата на вашия Whirlpool Дует миене предотвратява вода и пяна , използвани по време на цикъла на пране разливане на вратата и на пода. Тънката гума може да б

Περισσότερα >
Как да направим един японски Umbrella

Традиционният японски чадър , наречена wagasa от японците , е красив и функционален чадър. Тя може да отнеме месеци да се направи правилно wagasa , но крайният продукт е зашеметяващ . А ръчно изработе

Περισσότερα >