Как да се промени Front Tub печат на Кенмор Washer

Всеки предно зареждане Sears Кенмор шайба е снабдена с уплътнение вана , която поддържа участъка между ваната и вратата водонепропусклива , когато вратата е затворена. Ако пломбата вана е повреден или дефектен , шайбата може да изтече , когато тя се изпълнява . Промяна на дефектен пред печата вана с нова част, за да запазите Кенмор перална машина работи правилно . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Flat - острие отвертка

Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел . Изключете водните кранове за топла и студена , свързани с шайбата .

2

Отстранете трите винта, по протежение на задната част на горния панел. Повдигнете горния панел на разстояние .


3

Изключете лентовия кабел от лявата страна на гърба на контролния пулт .

4

Плъзнете чекмеджето за перилен препарат от , доколкото той ще отиде . Натиснете раздела освобождаване на гърба на чекмеджето. Издърпайте чекмеджето на шкафа.

5

Отстранете винта, в непосредствена близост до отвора на перилен препарат чекмедже. Издърпайте контролната конзола на разстояние от предната част на шайбата и оставете настрана .

6

повдигнете дъното на вана уплътнение пролетта проводник с отвертката на плосък връх . Издърпайте пролетта проводник на разстояние от печат вана .

7

Peel предната част на ваната запечата рамката на вратата . Сгънете печата във ваната . Отстранете трите винта до ключа на вратата. Затворете вратата .

8

Отстранете винтовете в основата на палеца панел. Повдигнете петите панел на разстояние кабинета на устройството за миене .

9

Свалете четирите винта, които държат предния панел на кутията. Повдигнете предния панел на разстояние .

10

Разхлабете винта провеждане скоба вана уплътнение на мястото си. Издърпайте скобата на разстояние .

11

Издърпайте ваната запечата предната част на ваната.

12

Разположете новия вана печат върху предната част на ваната. Привеждане на вдлъбнатината на горната част на уплътнението със стрелката в горната част на ваната.

13

Обръщане на демонтаж процес да сложи шайбата Кенмор отново заедно .
Как да Bypass на оптичния сензор в Кенмор Ice Maker

Оптични сензори в Kenmore Лед дейци повишават или намаляват температурата във фризера , за да се поддържа правилното климат , и да прецени нивото на лед в кофата за боклук , за да контролира производс

Περισσότερα >
Как да спечелим една Bench Out на млекопреработвателите Каси

Можете бързо и евтино трансформира пластмасови щайги мляко в здрав мебели за дома, стая за игри или общежитието . А просто пейка изисква само пластмасови щайги и млечни меламин борда . Поставете пейка

Περισσότερα >