Как да се замени един Bearing Glide на Front- Loading Сушилня

Лагерът се плъзга по предната натоварване сешоар помогнете предната част на барабана на сушилната машина . Тъй като барабана се върти , тя поставя натиск върху носещите крачета . С течение на времето , на лагера крачета станат износени , вкарвайки на сушилнята да скърцат и писък . Износени лагери плъзга също да причини на барабана , за да изкриви и да се създаде една малка празнина между преградата и сешоар барабана. Тази разлика може да хване и разкъса дрехите си , когато барабанът се върти . Сменете двете носещи крачета в същото време да се избегне неравномерно износване на лагерите и да се избегнат допълнителни ремонти . Нещата ще трябва
отвертка
бормашина
1/8-inch свредло
Bearing плъзгат комплект
Поп нит инструмент на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Изключете сушилнята от източника на захранване или чрез изключване на сушилнята или изключване на прекъсвача във вътрешността на главен прекъсвач панел.

2

Намери двата винта по протежение на долната част на предната част на сушилнята панел и да ги премахнете . Повдигнете нагоре и навън в долната част на предния панел на сушилнята , за да го освободи от сешоар кабинет . Облегнете се на предния панел срещу страната на сушилня шкафа , така че не е нужно да изключите ключа врата проводници . Други модели сешоар могат да отварят по различен начин. Обърнете се към раздела ресурс за допълнителни инструкции за разкомплектоване .


3

Свалете четирите винта във всеки ъгъл на предната стена . Издърпайте на подпорната стена , за да го освободите от сушилня барабана и го повдигнете сушилнята.

4

Поставете преградата на пода или надежден работна повърхност със страната , която е изправена пред сешоар барабана нагоре . Двете сешоар носещи крачета са разположени по протежение на долната част на отвора на преградата . Лагер Барабанът се плъзга подкрепа на предната част на барабана на сушилната машина .

5

Пробийте от нитовете , притежаващи лагера плъзга към преградата . Прикрепете 1/8-inch бургия на бормашина . Позиционирайте тренировка срещу нит от външната страна на подпорната стена . Пробийте напълно през двете нитовете на всеки лагер се плъзгат .

6

Издърпайте лагера плъзга от слотовете нарязани на подпорната стена . Някои сешоар модели имат скоби , които държат на лагерите се плъзга . Поставете навреме отвертка между скобата и плъзгането да го поп от скобата .

7

Поставете тапата от комплекта за лагер се плъзгат през прорезите в преградата . Поставете металната носеща плъзгане на върха на тапата . Поставете краищата на лагера през прорезите в преградата .

8

Поставете дългия край на нит , снабден с комплект лагер плъзгат , в инструмент нит поп . Линия до дупките в плъзгането лагер с отворите в преградата .

9

Поставете нит през дупката в лагера и дупката в преграда по протежение на външната страна на подпорната стена . Стиснете дръжките на инструмента нит поп нит носещата плъзгане на място. Ако вашата сушилня използва лагер плъзгащи скоби , пукане на краищата на замяната се плъзга в скобата . Дизайнът на лагер плъзгане ще проведе плъзгането на място.

10

Преинсталиране на подпорната стена , като се гарантира барабана почива на лагера се плъзга . Следвайте демонтаж стъпки в обратен да сглоби сушилнята .

Отстраняване на един Lennox LF24 - 45А -5

Използване гараж нагревател , като Lennox LF24 - 45А -5 , е прост и ценово ефективни средства за вземане на гаража си по-удобно по време на студено време. Ако решите да използвате този уред в гаража с

Περισσότερα >
Как да се изгради Bird Cage щандове

Bird кафезни щандове следва да бъдат прости и силни . Те не трябва да бъде тромава , най- тежък или трудно да се движат. Простотата е ключът за клетка за птици щандове . Bird клетки не са толкова тежк

Περισσότερα >