Ремонт на съдомиялни машини Kenmore

Името на Кенмор е известен в национален мащаб за производство на различни видове домакински уреди, включително и съдомиялни машини . Повечето проблеми , миялна машина, включително и тези за модели Kenmore , могат да бъдат свързани към машината или не попълване или не източване . Преди да похарчите много пари за ремонти , отстраняване на неизправности, опитайте някои често срещани проблеми с вашата машина. Инструкции
съдомиялни Не Източване

1

Намерете маркуча за източване , когато тя се свързва мивката да извозване на отпадъците . Използвайте отвертка, за да прекъснете връзката , свързваща скобата на маркуча за извозване на отпадъците . Всички препятствия в тръбопровода трябва да бъдат отстранени . Изпълнение на чаша топла вода през маркуча да измие всички отломки може да сте пропуснали . Свържете маркуча, като се уверите, за да завиете в скобата възможно най-стегнато .

2

Проверете мивка капана за евентуални запушвания . Включете кран и тече студена вода в канала. Докато водата тече , включете извозване на отпадъците и я оставете да работи за около една минута , преди да го включите отново изключва. Продължи да тече водата за още 30 секунди. Ако мивката архивира , има запушват в капана. След като тапата се отстранява , миялната машина трябва да започне източване .


3

Почистете филтъра на дъното на съдомиялната машина . Завъртете пластмасовата копчето на върха на филтъра за да го премахнете . Го изчисти освиркан от течаща топла вода върху него. Уверете се , че няма препятствия в рамките на дренажния отвор .


Съдомиялни Не Попълване

4

Проверка на маркуча за подаване на вода за всякакви прегъвания . Понякога въздушен джоб ще влезе в маркуча , вкарвайки на маркуча да се сгъва в себе си . Уверете се, че да се разгърне маркуча , така че е прав и водата може да протича свободно.

5

Отворете вратата на съдомиялната машина и го затворете плътно , за да се уверите, че е закрепен здраво . Ако вратата е отворена , дори и най-малкото късче , миялната машина не ще започне пълненето с вода. С течение на времето , резето на вратата се разхлаби от прекомерна употреба. Ако забележите, че ключалката не е поставена правилно , разхлабете двата винта го държи в място . Поиграйте си с около резето , докато тя е правилно подравнена преди да затегнете винтовете.

6

Проверете входящата вода клапан за някакви следи от отломки или други депозити, които могат да причинят смущения в подаването на вода ще съдомиялната машина. Изключете връзката към подаването на вода и да намерят клапа, разположена зад ламперията петите на машината.

7

Извадете пръстите ламперия според ръководството за вашия модел. Извадете маркуча за подаване , свързан към вентила и се проверява за всякакви депозити. Ако откриете , използвайте малка четка за зъби или клечка за зъби , за да почистите екрана.

LG съдомиялни поддръжка Съвети

съдомиялни машини LG са оборудвани такива удобни функции като регулируеми рафтове , множество оръжия спрей, енергийна ефективност и икономия на вода, дизайни, както и множество настройки цикъл . Перал

Περισσότερα >
Как да се изгради един Crate

Как да се изгради една щайга . Понякога трябва да превозва един гигантски елементи, които не са кутии или предварително направени каси за . Ако е така, може да се изгради себе си щайга . Следвайте тез

Περισσότερα >