Как да замени Washer вана в Кенмор 110.45872400

Моделът Кенмор Elite 110.45872400 е с предно зареждане автоматично миене произведен за жилищна или промишлена употреба . Ваната за миене е монтиран вътре в шкафа зад вратата . Ако ваната е дефектен или повреден, пералната машина може да не функционира правилно . Шкафът за миене трябва да се разглоби за достъп до ваната. Сменете дефектни ваната миене с нова част, за да се възстанови на пералната машина да безупречно техническо състояние . Нещата ще трябва
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел . Изключете водните кранове за топла и студена , свързани към пералната машина .

2

Отстранете трите винта, по протежение на задната част на горния капак. Повдигнете горния капак.


3

Изключете електрическия кабел от задната част на контролния панел. Извадете чекмеджето за перилен препарат . Натиснете раздела освобождаване в задната част на шкафа , за да го изключите . Извадете чекмеджето.

4

Отстранете винта, в непосредствена близост до отвора на перилен препарат чекмедже. Повдигнете контролната конзола нагоре и далеч от шайбата , за да го премахнете.

5

Изключете вратата превключите електрически конектор от гнездото си . Свалете двата винта в основата на палеца панел. Повдигнете панела напусна кабинета.

6

Свалете четирите винта, които държат горната част на предния панел на място. Повдигнете панела далеч от шайбата .

7

Махни шестте винта , държащи металната рамка на място в горната предна част на корпуса. Повдигнете металната рамка на разстояние от кабинета.

8

Отстранете винтовете , държащи задния панел за достъп на място. Вдигнете панела.

9

Свалете двата винта , държащи метална скоба на място в горната задна част на корпуса. Повдигнете скоба напусна кабинета.

10

Повдигнете ваната за миене навън през предната част на корпуса.

11

Разположете новия ваната за миене вътре кабинета Кенмор миене . Обратното на демонтаж стъпки, за да постави пералнята отново заедно .

Инструкции за това как да инсталирате по-на -Range Микровълнова фурна

над най -гамата микровълнови болтове в шипове на стената над границите и шкафа над микровълновата . Тази инсталация поставя всичките си уреди за готвене на централно място , докато спестяване на стая

Περισσότερα >
Как да си направим Английски Poster легло с балдахин

Как да си направим Английски Poster легло с балдахин . Английски плакат легла с балдахини са в най- величествени домове в Англия или в домовете на колониалните къщи в Съединените щати. Те са красиви ,

Περισσότερα >