Как да Ремонт и премахване на Tub печат на Кенмор Washer

Кенмор предно зареждане жилищни шайби, произведени от Whirlpool , имат гумено уплътнение , известен като хармоника или обувка между предната част на ваната и отвора на вратата , за да се предотврати вода от бягство на машина по време на работа . Уплътнение вана може да се напука или скъса с течение на времето , което позволява водата да изтича на вашия етаж . Можете да премахне печата вана, за да ремонтира незначителни повреди или да го замени , ако вредата е твърде тежка . Сваляне и ремонт на вана уплътнение Кенмор , е дълъг и труден процес . Нещата ще трябва
T -20 Torx отвертка
малка плоска отверка
клещи (по избор)
Филипс главата отвертка
кръпка гума велосипеди лепило
Rubber кръпка <Бразилски> Замяна вана печат (опция )

Покажи повече инструкции
е. 1

Изключете захранващия кабел от контакта заземен стена за да се избегне токов удар , докато ремонт на шайбата . Изключете клапана за подаване на вода .

2

Извадете шайбата да се даде място за работа зад него комфортно . Махнете трите шестнадесетичен - главата винтовете на задния ръб на горния капак , като се използва T -20 Torx отвертка. Плъзнете горния капак към вас бавно, докато я хваща на разделите Задържане на най- задната част на контролната конзола . Приложете натиск надолу върху разделите с малка плоска отверка , за да ги освободят . Повдигнете капака на горната част на корпуса на устройството за миене и оставете настрана .


3

Натиснете раздела освобождаване на гърба на чекмеджето за перилните препарати . Извадете чекмеджето от шкафа с шайба.

4

Изключете конектора кабел от лявата страна на централния блок за управление на гърба на контролния пулт . Издърпайте пластмаса конектора , а не на самите кабели. Премахнете кабелите от двете скоби на гърба на централното звено за контрол.

5

Отстранете вдлъбнати T - 20 Torx винтове в долната част на контролната конзола и отляво на чекмеджето за перилен препарат жилища. Повдигнете горната част на контролната конзола да освободи придържащите скоби . Задръжте натиснат бутона за заключване на задна дясна страна на контролната конзола и дръпнете конзола далеч от шайбата . Поставете контролната конзола на подплатена повърхност, докато сте изпълнили вашите ремонти .

6

Извадете трите шестнадесетичен - главата винтовете по долния ръб на петите панел , с помощта на отвертка на T -20 Torx . Плъзнете пръст панел право надолу , а след това го издърпайте към вас, за да я извадите от дъното на кутията на устройството за миене .

7

Отворете вратата на устройството за миене и намерете жицата подпорна увита около периметъра на уплътнението вана . Вкарайте върха на малка плоска отверка или чифт клещи в куката на пролетта част на жицата подпорна . Издърпайте куката леко да се простират на пролетта. Извадете кабела от подпорна печата вана .

8

Разточете обратно уплътнението на каучук вана от дясната страна на отвора на вратата за достъп до блока на превключвател врата. Премахнете винтовете на T -20 Torx от ключа на вратата ; броят на винта може да варира в зависимост от модела . Издърпайте здраво по монтажа на ключа на вратата , за да го премахнете от гнездото му . Изключете конекторите окабеляване от гърба на събранието.

9

Затворете вратата на устройството за миене . Намерете четирите ъглови винтове шестнадесетичен - главата , осигуряващи на предния панел, за да шкафа с шайба. Отстранете винтовете с отвертката на T -20 Torx . Да се ​​отмени отстранен предния панел.

10

Включете Phillips запазване скоба винт за разхлабване на металната скоба, която държи гуменото уплътнение на мястото си. Отстранете скобата и обелете уплътнението на разстояние от предната част на ваната за миене . Е.
11

Изследвай гуменото уплътнение за счупвания или пукнатини. Нанесете тънък слой от велосипед кръпка гуми лепило за района около сълза или пукнатина . Поставете парче гума върху увредената зона и я успокоявам .

12

Сменете уплътнението вана , ако вредата е обширна. Линия печата подмяна и предната част на ваната за миене . Поставете уплътнението , така че неговата " плаче дупки " са в долната част на отвора на ваната . Поставете печат върху предната част на ваната . Сменете подпорна скоба , след това поставете отново и затегнете фиксиращия винт скоба .

Как да се определи Frozen Хладилник вода опаковка на Whirlpool Модел ED25TW

Много съвременни хладилници, като Whirlpool ED- модел хладилници, идват с вода и лед опаковки на предната част на вратата . A водната линия се свързва към тези опаковки през задната част на хладилника

Περισσότερα >
Как да се изгради Шоджи Screen

A екрана Шоджи е може би един от най- разпознаваеми парчета от японски мебели и декорация на дома . Те добавят малко повече нещо на всяка стая са изложени инча Традиционно се използва като подвижна ст

Περισσότερα >