Как да Премахване на косачка Clutch Brake

Много жилищен разходка зад косачки включва функция за безопасност , известна като система на съединителя острие спирачка. Blade системи спирачни съединител позволяват косачка двигателя да продължат да вървят дори когато острието е неподвижен . Тази функция е полезна, ако искате да преместите косачка от една точка до друга, без рязане на тревата в между или да се налага да рестартирате двигателя. Ако съединителя спирачни неизправна или не , можете да го премахнете от косачката за ремонт или замяна. Нещата ще трябва
Plastic чанта
Piston спре
Регулируем или с отворен край ключ
Socket гаечен ключ
Clutch подпорна инструмент
челюстта стил гребец инструмент
Hex - отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

премахнете запалителната свещ за предотвратяване на косачката от случайно стартиране време на възстановителния процес . Свалете капачката на газ и да покрие отвора на резервоара с една найлонова торбичка . Поставете капачката на газ и го завийте плътно .

2

Намерете скоба и задвижващото рамо компоненти на горната палуба на косачката . Извадете Котър и скоба щифтове от скобата и плъзнете скобата от рамото на задвижването . Откачете възвратната пружина . Поставете стоп бутало в отвора на свещта .


3

Завъртете косачката на едната си страна , за да получите достъп до острието и ауспуси компоненти. Извадете болтовете за закрепване на перката и ауспуха ; броя и вида на болтове варира в зависимост от марката и модела . Поставям настрана отстранените компоненти.

4

Премахнете винта гнездо главата , заключване на шайбата и плосък шайбата в центъра на съединител комплект спирачни . Поставете съединителя инструмент подпорна в коляновия вал.

5

Използвайте гребец инструмент челюст стил за премахване на съединител комплект спирачни от коляновия вал. Задайте отстранен съединител комплект спирачни върху подплатена повърхност.

6

Отстранете винтовете рамото и извори на налягането върху плочата на спирачката , като се използва шестнадесетичен - отвертка . Премахнете плоча спирачка и го поставете с останалите демонтирани компоненти.

7

Използвайте гребец инструмента челюст стил за премахване на задвижващия механизъм и монтаж на ръката . Извадете корпуса на съединителя, спирачката.

The Best Air Purifier за алергените Намаляване

Алергените са постоянен риск за здравето на закрито за хора, страдащи от алергии , астма и други респираторни заболявания . Тези алергени са полени , прах акари изпражнения , животински пърхот и във в

Περισσότερα >
Как да тапициране на Bench с бутони

Тапициране една пейка е начин да обновите вашия декор и осигурява възможност за дори новаците да постигнат тапициране успех. Използвайки само няколко основни инструменти, можете да трансформирате ваша

Περισσότερα >