Ремонт на Frigidaire Aquasurge съдомиялни Leak

Течове от вашия Frigidaire миялна машина с Aquasurge технология се появяват, когато детергенти опаковки на уреда са пълни минало капацитет или когато съдомиялната машина не е нивелирана на пода , което води до прекомерни сапунена вода и течове по време на цикъл на измиване на съдомиялната машина . Ремонт на уреда Frigidaire е възможно без нужда от професионален ремонт специалист . Краката на съдомиялната машина и препарат опаковки са регулируеми , което ви позволява да има теч без уред и последователно тихи цикли за почистване. Нещата ще трябва
Лъжица
Бесният

Покажи повече инструкции

1

Натиснете "Start /Отказ " Отказване на сегашния си цикъл съдомиялна машина, и да чакат за миялната машина , за да се оттича водата от текущата натоварването на ястия.

2

Отворете вратата на съдомиялната машина и натиснете капака капаче на вратата на препарат, за да отключите основната площ измиване. Повдигнете вратата на препарат, за да получите достъп до ток детергенти на уреда .


3

Лъжичка текущата препарат миялна машина и да го замени с нов , свеж препарат. Попълнете основната чаша измиване на перилния препарат с не повече от 5 супени лъжици перилен препарат , за да се предотврати пороен . Затворете вратата на препарат, за да си я осигурят на ключалката .

4

Завъртете копчето на разпределителя на препарат за изплакване на " 2 " или " 1 " настройка, за да се намали количеството на препарата за блясък премахнато по време на цикъл на почистване .

5

Затворете вратата на съдомиялната машина , и поставете ключа над Нивелир краката на съдомиялната машина е на дъното на съдомиялната машина .
<Бразилски> 6

Завъртете ключ по часовниковата стрелка или обратно на нея , за да регулирате височината на крака си съдомиялна машина.

7

Докоснете опция цикъл на съдомиялната машина е на предния панел на вратата на съдомиялната машина , и натиснете "Start /Отказ " да тече от цикъла.

Как да Отстраняване на LG LMVM2075ST Микровълнова фурна

The LG Corporation произвежда няколко различни видове продукти за дома и бизнеса, включително мобилни телефони , компютри, стереоуредби , телевизори, прахосмукачки , хладилници и микровълнови печки, м

Περισσότερα >
Как да направим Домашно Girly Полилей

комплекти Swag лампи , основата за една домашна лампа, възможност за безкрайни възможности, когато персонализиране опции осветление си домакинство . Използвайте комплект рушвет , за да проектирате сво

Περισσότερα >