Как да се замени опорния лагер на Maytag

Maytag , подразделение на Whirlpool АД, предлага широка гама от перални машини за обслужване на частни клиенти . Носещи тяга , понякога наричана и дистанционна шайба , е вътрешна машина компонент измиване , която държи съединителя събрание в привеждането в съответствие на вала на двигателя . Когато дойде времето да се замени тяга шайбата в Maytag пералня, запретнете ръкави и да получите готов за предизвикателство. Смяна на компонент изисква премахването на моторната сглобка . Нещата ще трябва
отвертка Кърпи
малка плоска глава ( по желание)
7/16-inch гаечен ключ
1/2-inch гаечен ключ

Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Изключете пералната машина, за да избегнете токов нараняване при смяна на лагера тяга. Изключване на топли и студени клапаните водоснабдяване по време на ремонта.

2

Издърпайте пералнята далеч от стената. Откачете маркучите в задната част на уреда ; развийте скобите на маркучите за водоснабдяване и захванете преса скобата да откачите маркуча за източване. Задръжте кърпа под маркучите , когато ги изключите , за да се избегне всякакво вода в линиите .


3

Отворете капака на пералната машина. Махнете капачката на върха на събранието бъркалка ; повдигнете капачката с малка плоска отвертка , ако е необходимо . Задръжте смесителя на място и използват 7/16-inch гаечен ключ за отстраняване на болта бъркалка и шайбата . Повдигнете събрание бъркалка от ваната на пералнята .

4

Lay пералнята на гърба си на върха на една стара кърпа. Уредът е тежък ; я спуснете бавно и трябва някой да ви помогне , ако е необходимо .

5

достъп до помпата и компоненти за монтаж на мотор от долната страна на пералната машина. Извадете металните скоби , които държат помпата към вала на двигателя . Натиснете помпата към лявата страна на корпуса на уреда , но остави две помпени маркучи , прикрепени .

6

Намерете окабеляването на мотора монтаж и изключете пластмасовите съединители. Откачете кабелите от подпорна клип на базата на двигателя.

7

Отстранете болтовете по случая предавка с помощта на 1/2-inch гаечен ключ . Внимателно плъзнете сглобяването на мотора от корпуса на уреда и да го настроите на подплатена повърхност.

8

Издърпайте лагер компонент на диск - като на разстояние от вала на двигателя . Промушете тяга подмяна лагер на вала на двигателя и го натиснете на място.

Как да премахнете контакт от Frigidaire Front Loading Washer

тръбата на изхода , понякога известен като дренажната тръба , се използват за предаване на мръсна вода от вашия Frigidaire предно зареждане пералня и във водопровода на вашия дом . Понякога материали

Περισσότερα >
Мебели Ремонт Училища

Мебели изграждане , възстановяване и ремонт е практическо умение, което може да работи в полза на дърводелци от аматьори направи-си -сам нива на професионалистите в сградата и строителната индустрия .

Περισσότερα >