Kit LP Сушилня реализациите за LG DLGX3361W

The LG DLGX3361W е 7.4 - кубичен фут парна сушилня с неръждаема стомана барабан. Сушилнята произвежда топлина чрез запалване на доставките на природен газ вътре в стаята кабинет . Ако източник на природен газ не е на разположение, преобразуване комплект може да се използва за да се позволи на сушилнята да работи с друг източник . A преобразуване комплект променя сглобяването газ да се използва втечнен нефтен газ , известен също като LP или пропан. Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Flat - главата отвертка в
Покажи повече инструкции

1

Изключете захранващия кабел . Изключете подаването на газ , което води до сушилнята.

2

Отстранете трите винта, по протежение на гърба на горния панел . Натиснете панела към задната част на шкафа и го повдигнете нагоре , за да го премахнете.


3

Свалете двата винта от вътрешната горните ъгли на контролния панел. Изключвайте електрическите конекторите от задната част на контролния панел.

4

Повдигнете контролния панел нагоре и напред , за да го изключите . Поставям настрана от контролния панел.

5

Свалете четирите винта, по протежение на горната част на предния панел. Изключете електрическия конектор ключ вратата от своята сбруя .

6

Повдигнете предния панел нагоре и далеч от сушилнята. Поставете предния панел настрани.

7

Преместете паразитната ролка към ляво , за да разхлабите колана. Плъзнете колана на разстояние от ролките .

8

Повдигнете барабана навън през предната част на сушилня кабинет .

9

Завъртете регулиращия винт в горната част на газовия вентил посока на часовниковата стрелка , като се използва отвертка плоска глава . Сглобката на газовия клапан се намира в предния десен областта на кабинета.

10

Свалете двата винта , държащи отвора на събранието газова тръба. Повдигнете отвора на природен газ от поточната газова тръба.

11

Поставете газ отвора на LP в края на събранието газова тръба. Инсталирайте двата винта , които държат на отвора на място.

12

Обратните стъпки на кабинета демонтаж да се сложи сушилнята отново заедно .

Как да се върнете Три Prong фурни

Модерните електрически печки работят със захранващ кабел с четири -направление . Ако имате три -направление кабел и да се премести в нов дом, вие най-вероятно ще се наложи да смените захранващия кабел

Περισσότερα >
Arts & Занаяти за Umbrella Стойки

Чрез завъртане обикновен чадър стои в декоративно изкуство парче за вашия дом, че вече не трябва да я държи далеч от очите , или се притеснявате за това отвлича от останалата част от вашата стая декор

Περισσότερα >