Как да се замени мазе Перални Sink Water Pump

A мивка водна помпа за перална машина мазе обикновено се използва, за да помогне за източване на уреда в края на един цикъл на измиване , особено ако пералнята е под нивото на канала. Помпата може също така да се използва за рециклиране на сивата вода за втората промивка по време на цикъл , а от запълване на пералната машина с прясна вода два пъти по време на един цикъл . Подмяна на помпа е по-проста задача, отколкото инсталиране на помпа за първи път , тъй като много от връзките са вече създадени . Нещата ще трябва
Регулируем гаечен ключ
Комплект отвертки
лента водопроводчик MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете пералнята и извадете захранващия кабел от контакта. Изключете захранващия кабел на мивка помпа , както добре.

2

Drain мивката измиване с вода , докато тя е празна .


3

Завъртете копчетата на вентилите за миене топла и студена часовниковата стрелка водоснабдяване машина , докато стегнат . Въпреки че водата няма да бъде , преминаващ през екипировката при смяна на помпата , спиране на водата е съществена предпазна мярка .

4

Разхлабете гайките в скобата болтовете , които прикрепят две маркучите на помпата , с помощта на регулируем гаечен ключ . Извадете маркучите на разстояние от старата помпа. Малко количество от капеща вода е нормално.

5

Използвайте регулируем гаечен ключ , за да развийте голяма метална или пластмасова гайка на края на тръбата на канализации, където тя се свързва с помпата , обикновено в средата на компонента. Изключете помпата от тръбопровода .

6

Отстранете винтовете , държащи помпата към стената или към монтажния винкел ако имате потопяема помпа в мивката за измиване , с помощта на отвертка . Повдигнете и премахнете старата помпа.

7

Secure новата помпата към стената или монтажната скоба в - мивка с винтове.

8

Увийте лента водопроводчик около резбата на дренажната тръба . Свържете тръбата за източване порт новата помпата и затегнете гайката с регулируем гаечен ключ .

9

Свържете двете маркучите на съответните им портове на новата помпа и затегнете гайките на болтовете скобата да се осигури всеки маркуч .

10

Подсушете ръцете си преди да включите захранващите кабели за новата помпа и пералнята .

11

Развийте копчетата на крана за вода за пералнята .

12

Prime помпата в съответствие с процедурите за вашия конкретен модел . Това обикновено включва попълване на мивката с вода преди включване на помпата. Проверете бутона за нулиране на помпата е натиснат при затворено положение .

Как да сложите Четките Back Into арматура

намерен на постоянен ток или постояннотокови двигатели , графитни четки са намерени на различни индустриални, автомобилни и домашни машини и уреди. В двигателя въглеродни четки правят контакт между не

Περισσότερα >
Как да спечелим от тръстика стол Седалки

Ако имате един стол със счупена седалка , може да откриете голямо удовлетворение в пускането на нова седалка на стола и направи използваема отново . Има няколко различни видове тръстика и методи на бо

Περισσότερα >