Как да се промени една Bearing на Front- Loading Сушилня

Докато някои сушилни използват ролки за подпомагане на задната част на барабана сушилня и барабана се плъзга в подкрепа на предната част на барабана , други сушилни използват вал , прикрепена към задната част на барабана на сушилната машина и задно подкрепа лагер за задържане на барабана на място. A не успя подкрепа лагер може да предизвика сушилнята да излъчва писклив писък , или да звучи като метал смилане срещу метал. Когато е оставено без надзор , задната лагер би могъл да позволи на барабана да повреди нагревателя отзад, или не успеят да се върти. Промяна на лагера , за да спре шума и да се избегнат допълнителни щети сешоар . Нещата ще трябва
Тесен метална шпакла
отвертка
задни барабанни лагер монтажен кит
висока температура грес MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Disconnect сушилнята от контакта в стената на мокро помещение .

2

Поставете тясна метална шпакла в предния шев на сушилнята , точно под горния панел. Преместете ножа по шева наляво или надясно, докато ножът удря един от два клипа , които притежават горната част на сушилнята към предната част на корпуса.


3

Натиснете ножа замазка срещу предната част на клипа , докато тя освобождава сешоар върха от кабинета . Повторете с останалата клип на другия край на шева .

4

Повдигнете отворена отгоре и го оставете да почива срещу стената зад сушилнята. Освободете предния панел от двете страни на корпуса чрез премахване на винта от горната част на предните ъгли .

5

Дръпнете предния панел далеч от кабинета. Поставете панела срещу кабинета , за да се избегне изключване на прекъсвач врата проводници .

6

Reach под барабан сушилнята , за да намерите на паразитната ролка . Макарата се намира в предната част , или близо , моторът сешоар . Ремък сушилня барабан увива около барабана , паразитната ролка и мотора.

7

Натиснете върху паразитната ролка да се освободи напрежението върху лентата . В зависимост от модела на сушилнята , вие се освободи напрежението чрез издърпване на паразитната ролка далеч от барабана или бутане шайбата към него . Издърпайте колана на разстояние ролките моторни и безделник .

8

Повдигнете барабана на сушилната машина от задната лагера на барабана . Използвайте барабана колана като дръжка , за да помогне издърпайте барабана от лагера и от сушилнята.

9

Премахнете един от винтовете на конзолата , която държи задната подкрепа лагера на барабана . Завъртете лагера от скобата . Тъй като вие сте само отстранен един винт, лагерът все още е прикрепен към едната страна на скобата. Поставете винта сте премахнали от скобата .

10

Извадете другата винта в скобата. Внимателно вдигнете лагера от скобата , така че да не губят топката лагер вътре. Поп топката лагер от вътрешната страна на задната подкрепа лагера на барабана и да зададете сачмен лагер настрана.

11

Нанесете високотемпературна грес към малкия отвор в задната част на шкафа , където сешоар задната подкрепа лагер беше инсталиран . Нанесете допълнително грес малкия отвор в задната част на лагера подкрепа за подмяна на задната . Поп топката лагер в малкия отвор в лагера на подкрепа. Е.
12

Плъзнете задния подкрепата лагер в страната на конзолата , че не разполага с един винт. Промушете винта първоначално сте отстранен от скобата през отвора в скобата и новата подпорна лагера. Затегнете винта.

13

Отстранете винта на противоположната страна на скобата. Вкарайте другия край на задната подкрепата на барабана лагер в скобата , и след това замени винта. Нанесете достатъчно висока температура грес , за да запълни U -образна кухина в задната подкрепа лагера на барабана .

14

Отстранете трите винта от център вътре в барабана на сушилната машина . Това освобождава барабана вал от задната част на барабана на сушилната машина . Монтирайте вала на барабанна с винтовете първоначално сте отстранени.

15

Поставете отново барабана вътре сушилня сушилня кабинет . Уверете се, че сте вкарали нова шахта в нова задна подкрепа лагера на барабана .

16

Увийте барабан колани назад около мотора и паразитната ролка . Завъртете барабана с ръка по часовниковата стрелка , за да се гарантира, че центровете на коланите на барабана и се върти свободно.

17

Попълнете сглобяване на сушилнята чрез обръщане стъпките, които използват, за да вземе сушилнята разпада.

Bottom Freezer Pull -Out Чекмедже за приспособяване

Дръжката , кошница и чекмедже често могат да се регулират по дъното фризер разтегателен чекмедже. Регистриран от винтове , повечето части могат да се затягат или разхлабват , за да се гарантира правил

Περισσότερα >
Как да инсталирате Сгъваеми крака Скоби

Сгъваеми крака са често срещани по масите карти и преносими сгъваеми маси . Сгъваеми крака също могат да бъдат добавени към таблицата с фиксирана крак. Сгъване монтаж крак A маса го прави по-лесен за

Περισσότερα >