Как да се промени Door гарнитура на Whirlpool миене Model GHW9150PWO

The GHW9150PWO е висока ефективност , с предно зареждане автоматична перална машина, която е част от Duet линия на уреди Whirlpool е . Whirlpool Дует шайби използват дебел гумен уплътнител да направи отварянето на вратата водонепроницаем . С течение на времето , това уплътнение може да се развие пукнатини и разкъсвания, които позволяват на водата да избяга. Ако видите вода стичаща се от отвора на вратата по време на цикъл на измиване, че е време да се промени уплътнението на каучук врата. Смяна на уплътнението на GHW9150PWO шайба е обширна задача, която не е за начинаещ направи -си сам . Нещата ще трябва
шестолъчна звезда отвертка
Flat - отвертка
Филипс отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете Whirlpool миене от своя източник на захранване , преди да обслужвате ; Никога не се опитвайте да разглобявате уреда , докато е включен инча Изключете топли и студени входящи вентили вода на гърба на шайбата . Pinch или развийте скобите осигуряване на изтичането и подаване на вода маркучи към пристанищата на панела на задната уред .

2

Развийте трите винта провеждане на горния панел на гърба на кутията на устройството за миене , с помощта на шест - изтъкна -звезден отвертка. Повдигнете панела изключване на машината и тя се изправи срещу стена. Дръжка на панела , за да избегнете надраскване своя емайл покритие.


3

Натиснете раздела заключване на гърба на чекмеджето за перилен препарат и плъзнете чекмеджето от неговия корпус . Махнете винта от шест точки - звезда на лявата страна на корпуса на чекмеджето и натиснете ухо от дясната страна на контролния панел. Отваряне на вратата на пералната машина и да намерят канала в долната част на контролния панел ; натиснете върха на плоска отвертка в жлеба за освобождаване на фиксиращата скоба . Издърпайте контролния панел далеч от пералнята и извадете конектора на панделка от окабеляването на гърба на панела.

4

Отстранете трите винта, закрепващи долния предния панел услуга , с помощта на шестолъчна звезда отвертка. Повдигнете панела за обслужване леко нагоре и го издърпайте към вас , за да го премахнете.

5

Намерете пролетта на напрежение в долната част на отвора на вратата . Опънете пролетта и вкара свързан подпорна жицата извън периметъра на уплътнението на каучук врата. Работете внимателно, за да се избегне увреждане на доста крехко напрежение пролетта компонент.

6

Сгънете уплътнението на каучук врата вътре ваната за миене да получат достъп до възела на блокиране на вратата . Развийте трите шестолъчна звезда винта държащи събрание блокировка на гърба на предния панел. Извадете събрание блокировка от гнездото му и откачете кабелите , свързани към компонента.

7

Извадете двата винта в горната част на предния панел. Намерете и отстранете двата съответните винтове в долната част на панела. Хвани двете страни на предния панел и го издърпайте към вас , за да го отдели от шайбата . Облегни отстранения предния панел в стената.

8

Завъртете Филипс винт в уплътнение подпорна скоба обратна на часовниковата стрелка , за да го разхлабите. Извадете подпорна скоба и отлепете гуменото уплътнение на разстояние от отвора на вратата . Изхвърлете повреден гуменото уплътнение .

9

Orient подмяна уплътнението , така че " Плачете дупки " са в долната част на отвора на вратата . Отстранете капачката от дюзата за подаване на вода и вкара дюзата през дупката в уплътнението ; замени отстранения капачката. Опънете гуменото уплътнение над отвора на вратата и да се замени задържащата скоба и стяга винта.

Защо има теч My Garbage Изхвърляне

? Вие набутам всички видове отвратителни неща надолу извозване на отпадъците в мивката . Нещата, които ще направят вашите торби за боклук миришат лошо често получите земята нагоре в каша от въртящите

Περισσότερα >
Как да Retie Webbing & Springs На Античен стол

Връщане на античен стол на предишната му слава , защото това е процес. A разпадащата битпазар намерите или стари трапезария столове вашата баба могат да бъдат направени нови отново от претапициране .

Περισσότερα >