Как да замени Hub печат на Амана ALW880QAW

Амана е американска компания за производство уред основана през 1934 г. The Амана ALW880QAW е жилищен , най - товарене, супер капацитет за миене с 13 цикъла на измиване . . Амана шайби съдържат вътрешна компонент , известен като печат хъб , който поддържа вана водонепроницаеми . С течение на времето , уплътнението на главината може да изкриви или пляскане , позволяват на водата да изтече през блока на предаване . Подмяна на уплътнението на хъб в Амана ALW880QAW шайба изисква демонтаж на няколко компонента, вана . Нещата ще трябва
Регулируем гаечен ключ
малка плоска отвертка
Flat - отвертка
Гъба
Течен перилен препарат
Fine - шкурка
Мека кърпичка
General цел литий грес
Брой 293P4 печат инструмент на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Затворете топли и студени клапаните водоснабдяване на стената зад шайбата за продължителността на вашите ремонти . Изключете пералната машина преди да обслужвате за предотвратяване на сериозни електрически наранявания.

2

Отворете капака на пералната машина. Достигнете вътре ваната на устройството за миене и вземете смесителя директно под устните му. Издърпайте събрание бъркалка право нагоре и я вдигнете от ваната ; използвате разклащане да мърдам смесителя изключване на задвижващия камбаната , ако е необходимо. Задайте отстранен бъркалка събрание на подплатена повърхност.


3

Използвайте регулируем гаечен ключ , за да се отстрани 7/16 болта от горната част на задвижващия камбаната . Лосто задвижващия камбаната на разстояние трансмисионния вал с малка плоска отвертка и я вдигнете от ваната за миене .

4

Вкарайте върха на плоска отвертка под ръба на стария център запечата . Работа отвертката около периметъра на печата , за да го измъкнат от поточната хъб. Дръпнете се запечата и го плъзнете извън трансмисионния вал .

5

Почистете мястото за монтиране на главината монтаж печат старателно преди да инсталирате уплътнението на замяна хъб. Избършете праха и мръсотията от зоната за монтаж с гъба , намокрена в топла сапунена вода. Почистете мястото с фина шкурка , за да премахнете ръжда или друг упорит натрупване . Сухо място монтирането на адаптор с мека кърпа.

6

смазва вътрешността на уплътнението замяна с течен перилен препарат . Нанесете тънък слой от общо предназначение литиева грес вътрешната устните на тюлен . Разтрийте малко количество грес на изходящия вал на скоростната кутия и печат зоната за монтаж .

7

Промушете печат върху трансмисионния вал и го натиснете надолу, за монтажа на главината . Натиснете надолу печата с малкия край на инструмент номер 293P4 уплътнение, което да се е наместила .

My GE Portable миялна машина е задръстен

Седейки вода в съдомиялната преносим GE е ясна индикация за запушена канализация, което е причинено от изхвърляне на боклука на Вашия дом , неподходящи почистващи препарати или блокиране на въздушна м

Περισσότερα >
Как да се изгради Шоджи Screen

A екрана Шоджи е може би един от най- разпознаваеми парчета от японски мебели и декорация на дома . Те добавят малко повече нещо на всяка стая са изложени инча Традиционно се използва като подвижна ст

Περισσότερα >