Как да се побере застопоряващи обратно върху перална машина Motor

Пералня мотори карат предаването , за да стартирате уреда през различните цикли. На много от моделите , двигателят също захранва помпата за източване на ваната. Хеви метъл хонорар клипове държат мотора сигурно се сведе до минимум вибрациите и предотвратяване на част от себе си работи в насипно състояние. Ако двигателят е бил отстранен за ремонт или поддръжка , има един прост трик за поставяне на част обратно в държачите , че отнема само няколко минути . Нещата ще трябва
Nut шофьор на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

извадете захранващия кабел от уреда . Ако сте в процес на смяна на двигателя в скобите хонорар , шайбата би трябвало вече да бъде изключен .

2

Разхлабете двата болта на горната част на всеки фиксатор , с помощта на шофьор гайка , но направи не изваждайте хардуера.


3

Задайте двигателя в първоначалната си позиция във вътрешността на шайбата . Късите пръчки от двете страни на двигателя всеки вписват в тръба на фиксатор .

4

Отстранете двата болта на последния фиксатора и избута тръбата на този фиксатор на останалите прът на двигателя , доколкото той ще се плъзне върху моторното прът .

5

Задръжте мотора на място с една ръка, защото трябва да сменяте двата болта за окончателния фиксатора . Затегнете всички болтове на всички васали с драйвера на гайка . Моторът вече е сигурна и можете да продължите с изпълнението на вашия ремонт или повторно свързване на електропроводната система на щепсела съвпадение на двигателя.

Климатроник Информация за Toshiba RAS -24 SKV

Toshiba RAS -24 SKV климатика е разделен тип единица е проектирана да се охлади специални стаи или по-малки области, като например апартамент или стая на общежитието . Климатикът се предлага с дистанц

Περισσότερα >
Как да се изгради един Lingerie Chest

Как да се изгради един Lingerie ракла. Повечето жени не разполагат с достатъчно пространство, за да се мотае и правилно съхранение на тяхното бельо и други деликатни дрехи . Изградете свой собствен бе

Περισσότερα >