Как да си сложа Frigidaire съдомиялни Back Together

The Frigidaire разделението на Electrolux произвежда широка гама от жилищни кухненски уреди , включително широка гама от съдомиялни машини . Frigidaire миялни машини правят почистването след семейни ястия бързи и удобни . Въпреки това , подобно на повечето големи уреди , Frigidaire съдомиялни машини се нуждаят от време на време за поддръжка , за да останат в добро работно състояние. Разрушаването на съдомиялната машина и отстраняване на неизправности проблемните компоненти е само половината от битката . Поставянето на Frigidaire миялна машина отново заедно след обслужването може да се направи , но начинаещите направи- си-майстор може да желаят да се консултирате с професионалист . Нещата ще трябва
отвертка
Филипс отвертка
Регулируем гаечен ключ на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете електрическото захранване на съдомиялната машина Frigidaire преди това обслужване ; изключете уреда или флип съответния прекъсвач на положение "изключено " позиция. Намерете вода спирателния вентил под мивката . Завъртете по часовниковата стрелка клапан , за да изключите подаването на вода към съдомиялната машина.

2

Спуснете помпата и двигателя събрание в пода на съдомиялната машина . Достигнете под съдомиялната и да намерят четири подпорни разделите на дъното на събранието. Завъртете разделите на 90 градуса , за да заключите на помпата и двигателя монтаж на място.


3

Намерете термистора от долната страна на помпата и двигателя събрание. Clip жълтите термисторни проводниците към клемите на термистора . Включете кабелите в близост до мотора в електропроводната мотор окабеляване ; щракам пластмасов конектор в сбруя съда . Използвайте един и същ процес , за да свържете кабелите на помпата. Поставете маркуча за източване на пристанището на помпата за източване , и да инсталирате маркуч скоба.

4

Поставете филтъра в пода на миялната машина , директно на върха на капака на помпения агрегат . Задайте стъкло капана на върха на филтъра за съдомиялна машина. Поставете долната подкрепата спрей -рамо върху стъклената капана ; обръщане на подкрепата на 90 градуса обратно на часовниковата стрелка , докато щракне на място . Вкарайте долната част на ръката спрей върху подкрепата да се ангажират придържащите скоби .

5

Плъзнете горните и долните рафтове съдомиялни машини на място. Snap скоба горната спрей -рамо към дъното на горната кошница на съдомиялната машина . Дръжте горната перка към скобата ; монтирайте и затегнете пластмасовата подпорна гайката за закрепване на компонент. Снимайте тръба горната вода до върха на скобата на горния спрей -рамо .

6

Задръжте плоча удар на дъното на съдомиялната машина и поставете двата Филипс монтажните винтове. Натиснете панела на външната врата на врата и да го плъзнете право надолу , за да се ангажират заключващите уши . Поставете и затегнете винтовете на дъното на вътрешната врата , за да се присъединят към двата компонента от врата събрание
7

Подравнете дупките за винтове на контролния съвет с дупките за винтове на контролния панел . ; поставете и затегнете шестте Филипс винтове. Включете панделка конектор конзола в контролното табло . Clip проводниците на контролния панел към клемите на контролния съвет и включете голям бял конектор окабеляване в електропроводната борда окабеляване . Поставете защитния капак над контролното табло и поставите четирите винта .

8

Задръжте сглобяването на контролния панел в горната част на вратата на съдомиялната машина . Поставете и затегнете шест Филипс винтове за закрепване на върха на агрегата към панела на вътрешната врата .

Какво Замяна Belt Do I Необходимост от Бисел 6594 без торба

? The Bissell 6594 прахосмукачка без торбичка, е посочена като вакуума PowerForce без торба . Серията 6594 е една от няколко модела PowerForce . Резервният колан е една и съща за всички модели PowerFo

Περισσότερα >
Как да Re- Cover Мебели Използване Топими Webbing

Един от най-лесните начини да се докоснат и да се определи повреден мека мебел е с помощта стопяема ремъци . Направете вашата мека мебел артистична и уникална чрез поставяне на апликации върху разкъсв

Περισσότερα >