Как да се замени духалото на Frigidaire Affinity Перални

гуменото уплътнение , известен също като долу или обувка уплътнението , разположени около предния отвор в Frigidaire Affinity перална машина създава уплътнението между вратата и шайбата . A пляскане, сълзотворен или нарязани в -долу може да причини машината да губи своята уплътнение и да започне да изтича вода от машината по време на цикъла на пране . За щастие , можете да получите нови духало , или уплътнения , за да замени повредената долу във вашата машина. Нещата ще трябва
клещи
Клещи
отвертка
Течен перилен препарат за миене на съдове
Bellows комплект MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете Frigidaire Affinity перална машина от контакта на стената . Включете клапаните водоснабдителните в положение " Off" . Изключете захранващите маркучи от задната страна на пералната машина Frigidaire Affinity .

2

Отворете вратата на устройството за миене на достъп до долу заобикалящата откриването на коритото . Чувствайте се по ръба на гумената -долу , за да намерите пролетта прикрепен към долу скоба тел пръстен. Хвани тел пръстен с клещи в непосредствена близост до пролетта. Издърпайте скобата долу изпод долу , освобождаване на предната част на долу от машината.


3

Обелете долу край ръба на отвора на шайбата . Извадете светлината от отвора в горната част на долу . Стиснете двата края на скобата държи стъкло изплакване тръба врата до върха на долу с помощта на клещи . Мърдам скобата обратно върху тръбата и изключване на долу . Издърпайте тръбата от отвора.

4

Свалете двата винта , притежаващи събрание на ключ от врата на предния панел на вашия Frigidaire шайба. Вкарайте обратно долу , за да дръпнем събрание от шайбата . Издърпайте двете Хамут от събранието и да зададете събрание настрана.

5

Издърпайте устройството от стената , така че можете да получите достъп до задната част на шайбата . Свалете четирите винта от горната устна на гърба на шайбата да освободи горния панел. Плъзнете панела към задната част на машината , а след това повдигнете панела изключите машината .

6

Извадете отделението за прах за пране от предната част на машината. Има заключване раздела в горната задната част на дозатора , натиснете надолу в раздела с пръстите си , за да освободите дозатора от машината. Извадете винтовете от предната част на отвора на дозатор След като извадите дозатора .

7

Намерете два винта на всеки край на контролния панел , като държеше контролния панел към горната част на корпуса на устройството за миене . Премахнете тези винтове. Откачете на четири раздела , които притежават контрол Affinity панел в горната част на машината. Поставете панела върху горната част на машината. Не изключвайте кабелите Поставяне на контролния панел на устройството.

8

Свалете четирите винта, по протежение на долната част на предния панел. Свалете четирите винта от горната част на предния панел. Поставям настрана предния панел.

9

Издърпайте стария долу от отвора в шайбата заедно с втория пролетта скобата държи долу в машината . Изхвърлете старата долу . Е.
10

Спред течен препарат за миене на съдове в жлеба в задната част на подмяна долу . Използвайте пръста си , за да се гарантира, перилния препарат се разпределя поравно .

11

Съвпадение стрелката на върха на долу с стрелката на ръба на коритото . Уверете се, че отворите на долу за стъкло изплакване тръба на вратата и светлината се намира в горната част на долу . Натиснете жлеба в задната част на долу над ръба на коритото , които работят около целия откриването вана .

12

Монтирайте задната пролетта скоба над долу . Натиснете го в малката бразда на предната част на долу , където е разположен срещу коритото . Както можете да инсталирате пролетта скоба , поставете дистанционните предвидени със замяната долу, за да държи скобата на място.

13

Монтирайте предния панел на вашия Frigidaire Affinity шайба и я закрепете с винтовете , които преди отстранени . Поставете светлината и врати стъклени изплакване тръби в по-долу. Свържете монтажни проводници ключа на вратата и Закрепете възела към предния панел .

14

Натиснете предната част на долу около отвора в предния панел. Инсталирайте пролетта скоба около долу, за да я държи на място . Завършване на монтажа на Affinity шайбата чрез обръщане на демонтаж стъпки.

Насоки FDA за микровълнови фурни

Американската администрация по храните и лекарствата ( FDA) е агенция в рамките на правителството на САЩ , отговарящ за регулирането и безопасността на храни , лекарства , медицински изделия , ветерин

Περισσότερα >
Как да се изгради Вестник Rack

Как да се изгради Вестник Rack . Ако искате по проект за този мързелив съботен следобед , багажник вестника може да бъде съвършен. A дом, изграден и здрав дървен шкаф вестника ще даде не само голям пр

Περισσότερα >