Как да Премахване на Frigidaire Фурна Gas Valve

Газови фурни са оборудвани с устройства за безопасност, за да се предотврати суров газ от бягство от гамата. Frigidaire фурни са оборудвани с предпазен газ спирателен клапан , който усеща, температура на пещта подпалвач да се гарантира, че това е достатъчно гореща, за да възпламени входящия газ. Ако повредите детонатора , спирателен клапан се затваря веднага , предотвратяване на опасни газове от бягство в кухнята . Ако фурната не светне , проверете дали детонатора е нажежен до червено , и ако се окаже, да се работи , а след това замени предпазно изключване вентил веднага. Нещата ще трябва
Филипс глава на отвертка
плоска отвертка
9.16 безсрочен гаечен ключ на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Извадете електрически захранващ кабел диапазон е от контакта на стената и да се обърнат за доставки на газ спирателен вентил в положение " изключено" , преди започване на работа.

2

Издърпайте уреда далеч от стената, за да получат достъп до задната . Отворете вратата на фурната и извадете тавите .


3

Свалете двата винта на гърба на фурна база панел с отвертка Phillips - с глава, ако е приложимо за вашия конкретен модел . Завъртете на гърба на панела нагоре , като го повдигнете от слотовете от двете страни . Преместете панел към горната част на пещта . Повдигнете панела, за да се оттегли разделите предните подпорни от техните гнезда и свалете панела.

4

Свалете двата Филипс - главата задържащи винта от двете страни на предната част на капака на пламък , монтиран на дъното на фурната . Плъзнете капака към вратата на фурната , докато двете зъбчета в гърба изчистите слотовете на задния фурна стената. Повдигнете задната част на капака ; го плъзнете нагоре към гърба, за да се освободи разделите предните подпорни и повдигнете капака навън.

5

Развийте винта на Филипс - главата на предната част на тръбата на горелката и премахване на L -образна подпорна клип . Плъзнете тръбата на горелката напред в пристанище газ на задната стена и тя лежеше на дъното на фурната. Не изключвайте кабелите на стартера, на горивната тръба .

6

Свалете четирите винта, които държат продълговата кутия с форма на панел върху долната част на гърба на печката. Повдигнете панела на разстояние , за да разкрие спирателен клапан за безопасност на газ.

7

Плъзнете върха на плоска отвертка под всяка от черни електрически пика съединителите на горния ляв ъгъл на газовия вентил и лост конекторите лопатата на разстояние от терминалите . Направи си наум , че бялата жица пасва на задния терминал и червената жица пасва на предната терминала.

8

Отмяна на линия конектор гайка месинг газ в ляво на вентила с 9 /16 безсрочен гаечен ключ. Свалете двата Филипс - главата винтовете , държащи клапан върху задната страна на печката и извадете дефектен вентил.

9

Инсталирайте клапата за смяна чрез обръщане на по-горе процедури .

<Бразилски>

Как да Frame I- Греди да се мотае вентилатор на тавана

Таван фенове не изискват специализирана рамкиране за окачване , просто солидна подкрепа, която остава по този начин, когато е подложен на година на вибрации. Най-честият начин за рамкиране на I- греди

Περισσότερα >
Как да инсталирате бой с пръчки на стола Седалки

боят с пръчки е техника, използвана от производителите на мебели , за да създадете тъкани ракита -подобен външен вид на столове , маси и всяко парче на мебели, които има равна повърхност, за да бъдат

Περισσότερα >