Как да изберете най- Perfect Air Purifier за вашия дом или офис

Един от начините да се помогне на ограничаване на замърсителите във въздуха във вашия дом или офис е да се използва за пречистване на въздуха . Пречистватели на въздух отстраняват прах , полени и други алергени от въздуха . Някои също така премахване на дим, миризми и някои вируси . Има много възможности за избор между пречистватели на въздуха . Бране перфектен пречиствател на въздуха за вашия дом или офис , зависи от вашите нужди и бюджет . Помислете за един кръг от фактори, за да се гарантира, че закупуване на десния пречиствател на въздуха за вашите нужди. Нещата ще трябва
мярка Tape MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изберете между цялата къща пречиствател на въздуха или стая пречиствател на въздуха . Цялата къща пречистватели на въздуха изискват професионален монтаж в работата канал на вашия дом или офис . Индивидуални пречистватели на въздуха са по-чести и също са мобилни , така че да може да се движи един от стая в стая , колкото е необходимо .

2

Изчислете размера на площта , необходима за въздухопречиствателя покритие. Вземете измерване на ширината и дължината на помещението с ролетка . Умножете измерванията да получите най- груба оценка на зоната на покритие. Например целия 9 -метрова стая, която е с дължина 9 фута е 81 квадратни метра. Виж за пречистватели на въздуха , които са предназначени за най-малко 81 квадратни метра и в този случай .


3

Проверете типа на филтъра въздухопречиствателя използва за филтриране на въздуха. HEPA филтри вършат добра работа на филтриране на прах , полени и спори на мухъл , но правят малко, когато става въпрос за филтриране на миризми , вируси или газове . Въглеродните филтри работят добре за дим и миризми , но не помагат за алергени. Има и йонни и електростатични видове , които филтрират алергени и някои вируси , въпреки че тези видове не са верни филтри.

4

Виж за единици , които нямат фен , ако използвате пречиствателя на въздуха в спалнята . Дялове без фенове правят по-малко шум, но също не са склонни да бъде толкова ефективен, колкото колегите им с фенове .

5

Намерете апартаменти с допълнителни функции, като например осветление или показатели, които да предупреждават , когато това е необходимо за промяна на филтър или почистване . Това е полезно в поддържането на правилна поддръжка да се запази въздухопречиствателя работи ефективно.

Как да Конвертиране на Horizontal Въглен Smoker да Gas

Едно от предизвикателствата, свързани с използването на хоризонтална пушач е да се поддържа постоянна доставка на дим и умерено за топлинна енергия , произведена в огън камера за пушене на храните в к

Περισσότερα >
Инструкции за Тапициране кръгла - Притисната в ъгъла Османската

османци са функционални мебели , които могат да служат като импровизирани маси за кафе , поставки за крака или Centerpieces за кът за сядане. Поради високото използване те са подложени , те често пока

Περισσότερα >